Седмичен не!хороскоп: 02.10 - 08.10

Oct 2, 2017     beasta     5490
Студът навън е нищо в сравнение с този, който ще ви облее, веднага щом се приберете вкъщи и попитате жена си дали ще се разсърди, ако  отидете на стриптийз клуб с приятели. Вижте си останалото бъдеще, за да няма изненади:


Овен - Мечтаете си като се пенсионирате да живеете някъде в Италия, но за съжаление звездите издават, че по-скоро ще бъде в Тутракан.

Телец - Организирате референдум дали Русе да бъде отцепен от територията на България и да го вземе някой друг, за да прекратим част от страданията си като нация.
Близнаци - Използвате времето, докато правите зимнина с чушкопека, за да изпълните стара препоръка и да си опечете акъла.

Рак - Посещавате чалга заведение с науча цел, правейки IQ тестове на посетителите вътре, очакванията ви се оправдават, че в клетката на маймуните има повече интелигентност на жива глава.

Лъв - Явявате се на интервю за работа, която не разбирате и не умеете, затова предлагате да ви вземат направо като ръководител на екипа, понеже като друго ще сте още по-безполезни.

Дева - Опасявате се, че тъкмо когато научите добре английски, ще е станало 2035 година и най-разпространеният език ще е арабски.

Везни -  Ще ви се феята на зъбките да работеше и за възрастните, за да вземете поне някой лев като така или иначе ще трябвa да сложите чене след някой месец.
Скорпион - Заради студеното време си монтирате бъчвичка с бренди под брадата, с което заприличвате по още нещо на санбернар, а не само по еднаквото окосмение по крайниците.

Стрелец - Започвате да се чудите дали не се прецакахте като започнахте преди 20 години да събирате боклуци, за да не се минете, ако един ден някой ви предложи хубави сливи за смет.

Козирог - Подобрявате семейния си рекорд и изкарвате почти 7 часа, без да имате дрязги и напрежение със законната си половинка.

Водолей -  Цяла седмица не ходите на работа от страх, защото откривате в съновника, че сънуването на еднорог е свързано с уволнение.

Риби - Замисляте се дали на социалните мрежи няма да им е по-добре без вашето присъствие, отговорът е твърдо да и то не само на социалните...

Ако това беше незаконен референдум, щяхте ли да поемете палка в лицето, за да гласувате?

Избери отговор!
Край