Седмичен не!хороскоп: 26.11 - 02.11

Nov 26, 2018     beasta     3676
Овен - Проучвайки как да излезете на финансовата борса, установявате, че това не е като да излезеш на мегдана на село и излизате само на терасата за по цигара.

Телец - Обвиняват ви в използване на химическа атака срещу колегите ви в офиса, като оправданията ви за стомашно неразположение далеч не помагат.

Близнаци - Започвате отсега да планирате коледните подаръци, които да подарите, защото няма да ви е лесно да разделите 5 лева на 10 подаръка за 20 човека.
Рак - Започвате нова книга, но това, че е с дължина по-голяма от 3 страници, ви кара да се съмнявате в умствените си способности и възможността да я завършите.

Лъв - Усещате, че е дошъл моментът да си купите нови обувки по това, че вече можете да си видите ноктите на краката докато ходите.

Дева - Понеже вече е късно за започване на Коледните пости, а и сте най-дебелият в семейството, тази година на вас ще се падне да играете Дядо Коледа.

Везни - Не спирате да разглеждате познати и непознати хора във фейсбук, за да им търсите кусури и да се успокоявате, че животът ви съвсем не е лош.

Скорпион - За годишнина от сватбата ви планирате да предприемате дългопланувано и  романтично пътешествие до Тутракан.
Стрелец - Надявате се, че точно както райските ябълки стават хубави, когато започнат да гният, така и вие най-накрая ще се разхубавите, когато минете пенсионна възраст.

Козирог - Набавяте си голяма доза адреналин чрез директна инжекция, понеже нямате време за екстремни спортове и други подобни занимания.

Водолей - Осъзнавайки, че понеже вече сте далеч по-омекнали, неамбициозни и с ниско самочувствие, значи ви е дошло време да се задомите.

Риби - Отивате на работно посещение в парламента само за да проверите дали наистина е достатъчно да си некомпетентен и несправедлив, за да получиш хубава заплата.

Каква зодия са подарените апартаменти?

Избери отговор!
Край