Седмичен не!хороскоп: 15.03 - 21.03

Mar 15, 2021     beasta     4459
Овен - Слагате си лепенка “Зенека” на Опел Астрата ви и се надявате хората да стоят далеч от вас и да ви дадат зелен коридор.

  Телец - Обмисляте да се присъедините към младежкото ГЕРБ, само за да разберете тия хора толкова ли са отчаяни или просто са се присъединили към врага, знаейки, че не могат да го победят.

  Близнаци - Започвате да си сипвате Бейлис в кафето всяка сутрин, за да ви върви по-леко денят, но неусетно стигате ниво, на което вместо кафе, пиете голяма ракия на крак.
  Рак - Обявявате на половинката си, че няма да си лягате с нея преди да се ваксинира, като всъщност се надявате никога да не вдигат забраната за ваксинация.

  Лъв - Толкова ви е скучно, че за да се разсмеете истински, си слагате секси бельо и заставате пред огледалото.

  Дева - През час рефрешвате сайтовете за прогнози за времето, надявайки се, че дъждът и снегът, които се очакват, са някакви тъпа грешка и всъщност ще е 20 и кусур градуса.

  Везни - Всичките ви колеги ви питат кога ще се връщате в офиса и то не защото са се затъжили за вас, а за да знаят кога те да се пуснат от вкъщи и да ви избегнат.

  Скорпион - С умиление си спомняте клипчето за “Бачи Кико” и как той вършеше неща, които на вас отдавна не ви се случват.
 

Стрелец - За първи път от над 10 години насам влизате в библиотека, но не за друго, а за да им ползвате тоалетната. 

  Козирог - Взимате си котка, която кръщавате Ваксина с надеждата, че ще свикнете с мисълта, че това е нещо хубаво, но има случаи, в които причинява смърт.

  Водолей - Чувствате се като кралска особа в изгнание, когато говорите по телефона с родителите си, а те не спират да намират кусури на половинката ви.


Риби - Все още не сте решили за кого ще гласувате на изборите, след като тази година все още никой не е развъртял схемата с кебапчета и кюфтета.

Каква зодия ви е ваксината?

Избери отговор!
Край