Седмичен не!хороскоп: 11.12 - 17.12

Dec 11, 2017     beasta     4720
Не!Хороскоп за хора, животни и автомобили, но само такива, които не са паркирани идиотски и такива, които не правят въздуха да е като в dutch oven.

Овен
- Съжалявате, че дадохте пари за коледна фотосесия вместо да платите на някого с фотошоп умения, който да ви увеличи малко шкембето, да отнеме от косата и така да не хабите време и пари за нови снимки.

Телец - Надявате се и тази година добросъвестни съседи да оставят пликове с морска сол за ръсене срещу заледяване, които да крадете и да си сипвате в легени с гореща вода като благодат за краката и душата.
Близнаци - Докато изхвърляте боклука с най-обикновените си домашни дрехи ви заговаря служител на НСО, който ви предлага да поемете ролята на двойник на първата дама заради сходния ви стайлинг.

Рак - Опитвате се да сметнете колко точно пари ще са ви нужни за закупуването на достатъчно храна, с която да изкарате зимата и да се покажете навън едва когато се стопли достатъчно, например през юли.

Лъв - Нямате търпение за коледното парти на фирмата си, където да отидете с най-големия си сак и да приберете алкохол и храна за вкъщи.

Дева - Не можете да решите дали да дадете пари за благотворителност или да си купите една от онези модерни шейни, каквито само богатите деца имаха на времето.

Везни - Започвате да ходите на йога с надеждата да се отървете от болките в гърба, за съжаление въпросните се засилват като с допълнение сте дали и пари за това.
Скорпион - Не се надявате на 13-та заплата, защото знаете, че реално и една не заслужавате за работата, която сте свършили през годината.

Стрелец - Опитвате се да не се сърдите на децата си, които искат да вземат точно най-вкусната част от цялата туршия - моркова, за да си направят снежен човек.

Козирог - Взимате твърдо решение, че за да ви стане по-празнично няма да се подстригвате и поддържате до Коледа, за да заприличате колкото се може повече на късния Исус.

Водолей - Понеже така или иначе жена ви ви е сложила рога, се наемете да играете коледен елен в мола, поне децата да се радват.

Риби - Правите всичко, на което сте способни, за да разберете какви подаръци ще ви подарят за Коледа, за да може ако някой е направил лош избор да има време да се поправи.

Коя зодия има най-тежък махмурлук?

Избери отговор!
Край