Седмичен не!хороскоп: 28.03 - 03.04

Mar 28, 2022     beasta     3036
Овен - Ще ви се да си смените работата и да получавате много повече пари, но малко ви притеснява какво ще кажат околните, ако почнете да проституирате.

  Телец - Докато сте в тоалетната с разстройство, отнякъде се чуват чайки и внезапно се чувствате като в летен български курорт.

  Близнаци - Иска ви се, но все още не сте се отървали от всичко руско, защото ако продадете ладата, ще трябва да ходите пеша.
  Рак - За последен път си поръчвате обувки онлайн преди да заключите, че стъпалата ви се променят спрямо метеорологичните условия и няма смисъл да носите нещо различно от джапанки.

  Лъв - Нарочно носите маска, която покрива и ушите, за да не си личи, че оттам излизат къдрави косъмчета.

  Дева - Започвате да ставате по-рано в опит да сте по-продуктивни, но винаги заспивате в ранния следобед и всичко отива на кино.

  Везни - До такава степен ви е писнало от обстановката вкъщи, че нямате нищо против да прекарате една нощ в ареста.

  Скорпион - Без да искате, си поръчвате още едно кюфте вместо кюнефе, но не го връщате, защото съдбата си знае работата.
  Стрелец - Толкова обичате футбола, че обмисляте взимането на македонско гражданство, защото нашите явно още двайсетина години ще са си все така.

  Козирог - Толкова ви е писнало от плоски шеги за духане, че сте на път да се откажете от любимото си хоби - свирене на фагот.

  Водолей - Следите с интерес световната политика, защото още не можете да вземете информирано решение какъв език да учат децата ви: английски, руски или китайски.


Риби - Признавате, че сте от жените, които повече биха харесали, ако мъжа им ги изненада с дюнер вместо букет.

Каква зодия е лятното часово време?

Избери отговор!
Край