Седмичен не!хороскоп: 30.04 - 06.05

Apr 30, 2018     beasta     4227
Опитайте се максимално бързо да се адаптирате към 4 дневна работна седмица, за да може другата да сте още по-ефективни в нищо правенето и вайкането колко бързо минават почивни дни. Ето бъдеще:

Овен - Ако се съди по приказката, че който не работи, не трябва да яде, и с оглед на теглото ви, тази седмица справедливо ще ви удостоят с титлата за най-работен човек на годината.  
 
Телец - Ще отбележите Деня на труда с проучване колко би струвало да си внесете китайци, които да ви вършат професионалните ви задължения, докато вие си почивате вкъщи.

Близнаци - Разбирайки, че вече могат успешно да се трансплантират мъжки полови органи, започвате посещения на публични бани и набелязване на потенциален донор.
Рак - Всичко ще започне с чуденето какво ли толкова би могло да стане, ако отворите леко подутите компоти от миналата година и ще завърши с нужда от лекар, майстор и поп-екзорсист.

Лъв - Признавате на жена си, че по-скоро бихте прекарали цял месец без нея, отколкото няколко часа без интернет.

Дева - Търсейки спасение от жегата, ще си обръснете главата нула номер, което за жена не е много модерно, но пък ще спестите 37 стотинки от климатик.

Везни - Ще трябва да направите всичко възможно, за да се отървете от овчето си излъчване, за да не си заминете покрай Гергьовден като част от трапезата.

Скорпион - Ще прекарате седмицата в разучаване на кого в офиса краката му миришат по начин, който кара растенията да умират с викове и крясъци.
Стрелец - Минавате на диета, в която ядете само бакпулвер, резултатът е мигновен, още с първото посещение на тоалетната ще сте с 3 килограма надолу.

Козирог - Пробвате се да съберете пари като уличен танцьор с шапка за стотинки, но единствените пари, които получавате, са 50 стотинки от случаен минувач молещ ви да спрете с нелепите движения преди да ви е пребил.

Водолей - Започвате подмазване на хора, чиито имена започват с буквата Г, за да може да посетите максимален брой имени дни и да ви стане тежко до спукване от агнешко с бира.

Риби - Проявявате смелост и боядисвате косата си с няколко различни цвята едновременно, резултатът от това е, че вече не само на поведение, но и на външен вид, ще го докарвате като пуйка.

Какво очаквате от седмицата?

Избери отговор!
Край