Седмичен не!хороскоп: 30.05 - 05.06

May 30, 2022     beasta     3038
Овен - Изпадате в абстиненция, защото след края на Ергенът няма с какво друго 2 пъти седмично да си приравнявате мозъка с този на охлюв.

  Телец - Обявявате, че сте окей с Еврото, но стига да не се казва Пепи, защото на всичкото отгоре имате и бивше гадже с такова име.

  Близнаци - Планирате следващата си почивка в чужбина, но съдейко по финансовото ви състояние, е ясно, че тя няма да се състои преди 2027-ма година.
  Рак - Сигурни сте, че ако има задгробен живот, в него ще се преродите като цигара, която никога не бива допушена докрай от магазинерка пред магазин за алкохол.

  Лъв - Признавате, че сте от хората, заради които YouTube скри нехаресванията, защото ви е вродено да мразите и да се оплаквате.

  Дева - Осъзнавате, че ако инфлацията се повиши още малко, ще трябва да откажете храната, за да може да продължите да си пушите любимите цигари. 

  Везни - Чудите се дали, ако определено време спазвате диета, ще можете да влезете пак в роклята си от бала, но отговорът е не, защото 40 килограма само с диета трудно се свалят.

  Скорпион - За деня на Детето разбирате, че отново ще ставате родител, което ви изненадва, защото ако се съди по спомените ви, последния път, когато правихте секс, беше 1982-ра година. 
  Стрелец - Един ден от седмицата ще излезете без чадър и точно тогава небето ще се отвори и ще се излее толкова вода, че ще се чувствате като Моисей от алиекспрес.

 

Козирог - Говорите с работодателя ви - дали може да измисли нещо заради голямата инфлацията, а той ви отговоря, че вече е измислил - ще уволни вас, за да може да вдигне на всички други заплатите.

  Водолей - Питат ви дали сте ходили някога в Тайланд, а вие се усмихвате загадъчно, сещайки се за една необикновена нощ, пълна с изненади и казвате - не.


Риби - Честитят ви 1-ви юни по инерция, защото сте ниски, но после бързо се извиняват, като виждат, че сте били дете в миналия век.

Какво очаквате от юни?

Избери отговор!
Край