Не!Хороскоп: Какво ще са променили зодиите в себе си след пандемията

May 4, 2020     beasta     4613
Овен - Ще можете да медитирате, което ще се окаже доста полезно, защото много от познатите ви ще са дразнещо затъпели през последните няколко седмици. 

  Телец - Цял живот се подигравате на хигиенните нокти, но сега, когато имате 2 такива, разбирате, че е доста практично и полезно, пък макар и гнусно.

  Близнаци - Ще имате шкембе и то не, че преди не сте имали, но сега ще е твърде осезаемо и някак логично на вас ще се падне да играете Дядо Коледа, ако дотогава не са го отменили.
  Рак - Ще сте си изтъркали линията на живота на дясната ръка, всички знаем защо и как.

  Лъв - Ще сложите очила, за да виждате по-добре кой изглежда болнав и да страните от него.

  Дева - За разлика от всички други, вие ще сте отслабнали, което е ясна индикация, че готвите отвратително.

  Везни - Ще блеснете пред всички с новите си дискретни мустачки, които ще ви придадат по-скоро обезпокояващ, отколкото изискан вид, защото все пак сте дама.

  Скорпион - Ще сте се отрекли от всички роднини, защото изолацията с тях ви научи, че има и по-лоши неща от хора, които ви се карат всеки ден по телевизора.
  Стрелец - Ще продължите да носите маска, но със специален вид шнорхел, който е свързан с подмишницата ви, за да можете да разберете, когато станете за къпане.

  Козирог - Дългата коса при мъжете може и да е била на мода едно време, когато си е отишъл комунизъмъ, но сега изглежда просто нечистоплътно.

  Водолей - Ще сте си пуснали космите по гърба да виреят буйно и щастливо, защото животът е кратък и не искате да губите повече време в обезкосмяване.


Риби - Ще имате постоянно сълзи по лицето, защото ще ви се наложи да излизате и да се срещате с други хора.

Нов човек ли ще сте?

Избери отговор!
Край