Седмичен не!хороскоп: 28.09 - 04.10

Sep 28, 2020     beasta     3329
Овен - Започвате да наричате жени, които не харесвате, с прозвището Цвета Караянчева, за да може по този начин да замените нецензурно словосъчетание, пък било то и за хора, които не са от Кърджали.

  Телец - Опитвате се на всяка цена да се присъедините към партията на Цв. Цветанов, защото сте сигурни, че интелектуалното ниво там ще чупи всички рекорди и забавлението ще е гарантирано, ако имате достъп до вътрешна информация. 

  Близнаци - Експериментално водите вкъщи друго дете от детската градина, което сте взели вместо вашето, за да видите дали половинката ви ще забележи и дали като цяло няма да е по-добре така.
  Рак - Вдъхновени от това, че Брад Пит ще става баща за 7-ми път, подканяте половинката си да бъде малко по-благосклонна към вашите мераци, но тя ви отрязва, защото Брад Пит е милионер и едва ли се оригва на чесън, както правите вие.

  Лъв - Обувките ви вече са в такова състояние, че ако продължите да ги носите, ще спестите пари, защото със сигурност някой ще ви съжали и ще ви подари нови. 

  Дева - Организирате прощъпулник, но само със смислени предмети, които непременно водят до успех - пожарникарски маркуч, фуражка и малък джип Тойота.

  Везни - Не сте сигурни как трябва да се чувствате от това, че в обществото сте известни като Дженифър Лопез от Ихтиман.

  Скорпион - Споделяте на всички, че от три-четири дни насам имате запек и затова гледате по този начин, а не защото сте темерут.
  Стрелец - Проучвате как седи въпроса с това да се откажете официално от детето си, след като то ви заявява, че си мечтае да бъде инфлуенсър.

  Козирог - Правите специално заклинание за успех и пари, но нещо се обърква и се събуждате на пазара в Красно село и ви вървят киселини.

  Водолей - Стъпвате в кучешко ако и цял ден миришете на него, което е с една-две идеи по-добър мирис от обичайния ви.


Риби - Чувствате се напълно готови да прескочите рязко в 2021-ва година и то пролетта, ако може, защото няма да понесете шопинг за коледни подаръци с маска на лицето.

Кое ви е наред днес?

Избери отговор!
Край