Седмичен не!хороскоп: 07.02 - 13.02

Feb 7, 2022     beasta     4061
Овен - Радвате се, че обстановката навън е толкова грозна и отблъскваща, за да може хората да се противят от нея, а не на вас.

  Телец - Буквално си посипвате главата с пепел, но не съжалявате, защото е допълнителен слой, който да ви пази плешивата глава от студа.

  Близнаци - Точно този уикенд ще започне да ви наболява мъдрец, за да ви припомни, че въобще не е мъдро да се дават сумати левове за брънч навън, когато може да сгънете два кроасана с кафе вкъщи. 
  Рак - Дъщеря ви ще ви съобщи, че си е намерила ново гадже, което кара пистов мотор, а вие ще я помолите да дойде с вас в съда, за да се откажете от нея.

  Лъв - Може и да не сте прави, но ще изкажете теза, че настинка се лекува освен с традиционните медицински средства, с чаша коняк и бонбони тройка лешник.

  Дева - Мислите, че не е прекалено късно, за да се научите да свирите на пиано, щом на тия години се научихте и шкембе чорба да приготвяте.

  Везни - Взимате си змия за домашен любимец, без да се страхувате от ухапване, защото знаете, че сте много по-токсични от нея.

  Скорпион - Признавате си, че и вие познавате един човек, на когото казвате “просто Киро”, но не искате да се връщате към спомените от лятото на 87-ма и нежеланата бременност.
  Стрелец - Изненадващо се събуждате като част от Олимпийския отбор на България в Пекин и за всеобща изненада успявате да завършите в състезанието по спускане с шейни, което се оказва най-големият ни успех тази година.

  Козирог - Можете да си го позволите, но нарочно не отивате на Малдивите, защото може да се натъкнете на известни българи и да ви се съсипе почивката.

  Водолей - Правите си импровизирана сауна в хола и всичко е супер, докато не дойде сметката за ток и необходимостта спешно да се укриете в чужбина.


Риби - Все още не сте разопаковали всички боклуци, които си купихте от Черния петък миналата година, което е кофти, защото гаранцията на повечето вече е минала.

Въпрос от дете: Кой ви е любимият герой от Хари Потър?

Избери отговор!
Край