Седмичен не!хороскоп: 18.09 - 24.09

Sep 18, 2017     beasta     5219
Първа учебна седмица е. Добре дошли в клас. А сега извадете по един лист и решете задачите, които съдбата ще ви изпише на дъската с грозен и нечетлив почерк.


Овен - Цяла седмица ще работите усърдно срещу риска да ви отвлекат, като изхарчите всичките си пари за храна, с която да станете трудни за преместване.

Телец - Обаждате се на Агенция за закрила на детето, за да подадeте сигнал, че детето ви не расте достатъчно щастливо и ако ви осигурят 1 милион лева, проблемът ще бъде поправен мигновенно.
Близнаци - Заключвате се в мазето с ясната цел, че няма да излезете оттам, докато не ви свършат запасите от домашна ракия и вино, което по груби сметки се пада точно на 1-ви май.

Рак - Тъкмо ще си намерите подходящи летни обувки, които са ви удобни и са по-малко пари от средната месечна пенсия, когато ще завали и навън ще става само за ботуши.

Лъв - Първото ви посещение на пейнтбол ще остане в история с това, че ще сте първият играч, който е занесъл кофа блажна боя като допълнителна муниция.

Дева - Ще ви се отвори малко повече работа от обичайното, но вие така или иначе сте 3 месеца назад от програмата и ще го усетите чак по Коледа.

Везни - Нямате търпение да дойде петък и Денят на независимостта, за да обявите вашата собствена такава от родителите ви и за първи път да не се върнете при тях за дългия уикенд, ами да си седите “на София”
Скорпион - Радвате се, че в този живот не ви е отредено да играете ролята на Купидон и да стреляте по хора, които да се влюбят, защото с вашата сръчност най-вероятно щяхте да сте инвалидизирали стотици.

Стрелец - Минавате на нова практична диета, в която ядете всичко, което можете да си позволите, с други думи само слънчоглед и двулитровка бира.

Козирог - На сватбата, на която сте поканени, ще хванете жартиера на булката, но не когато младоженецът го хвърля назад като част от програмата, а в паузите за пушене, когато сте само двамата и нещата просто се случат изведнъж. Булката ви е първа братовчедка.

Водолей - Ще се почувствате готови за оцеляване във всякакви ситуации и ако на човечеството му се наложи да яде човешко, вие вече сте си набелязали от кои ваши приятели ще искате да захапете.

Риби - Предлагате си българското гражданство на бартер за какво да е друго, стига там да нямат бомби или пък прекалено либерални закони, позволяващи на жените да бъдат мъже.
 

Какво искате да ви се случи точно тая седмица?

Избери отговор!
Край