Седмичен не!хороскоп: 09.12 - 15.12

Dec 9, 2019     beasta     4027
Овен - Всеки ден ще взимате по един орнамент от офисната елха за елхата вкъщи, за да не давате излишни пари за играчки.

  Телец - Малко ви е срам, но си признавате, че дори и с модерен превод, пак не бихте се наели да прочетете Под игото при положение, че имате над хиляда приятели във фейсбук и едва смогвате да изчетате всичко от тях. 

  Близнаци - Забранявате си ходене в молове поне до месец февруари, когато еуфорията по Коледа и безразборното пазаруване, ще са приключили.
  Рак - Убеждавате се, че в живота няма невъзможни неща, след като докато ви мъчи тежък запек, получавате остро разстройство и се превръщате в взривоопасна бомба, заради която викат сапьор.

  Лъв - Надявате се тази седмица да не умира никой известен, за да не ви се налага да гледате нелепи фейсбук жалейки от хора, които за първи път чуват за споминалите се.  

  Дева - Хазяинът ви ви пожелава весели празници, които да си изкарате незабравимо и като за последно на това място, защото мисли да продава апартамента след 4 дни.

  Везни - Убеждавате работодателя си, че няма да ходите на работа, с което ще му спестите пари, понеже навън е хлъзгаво и като се пребиете, после ще трябва той да ви плаща обезщетение.

  Скорпион - Натопявате всичките си колеги пред работодателя, за да има достатъчно време те да бъдат уволнени и по този начин да има повече пари за вашия коледен бонус.
  Стрелец - Решавате, че ще бъдете по-социални и ще си говорите с колегите не само по работа, но по този начин освен с външния си вид, вече ще ги стряскате и с простотата си.

  Козирог - Понеже е края на годината, се успокоявате, че вече няма какво толкова лошо да стане и… само изчакайте до сряда.

  Водолей - Учите се да ядете хлебарки и други бръмбари, за да може да се изхранвате в случай, че пак ви се наложи да живеете в Студентски град.


Риби - Намирате си ново хоби в това да пишете под всички снимки на елхи във фейсбук, че са грозни и приличат на мушкато след алергична реакция.

Тая мъгла каква зодия е?

Избери отговор!
Край