Седмичен не!хороскоп: 08.07 - 14.07

Jul 8, 2019     beasta     3981
Овен - Преглеждате си старите снимки в телефона и осъзнавате, че вече си правите далеч по-малко голи селфита, което най-вероятно се дължи на килограмите, които сте качили.

  Телец - Фейсбук ви съобщава, че сте преминали допустимия брой срамни публикации и за да не пострадат невинни хора, сте блокирани до 2021-ва.

  Близнаци - Желанието ви да излезете на борсата е помрачено от осъзнаването, че борсата далеч не е селски мегдан, където биха пуснали индивид като вас.
  Рак - Заминавате на почивка на българското Черноморие, където вярно, че има доста кусури, но пък сте сам самички на целия плаж и за първи път пробвате да сте нудисти. 

  Лъв - Обмисляте дали да не влезете в затвора за година-две, за да можете да насмогнете с всичките си книги, които сте започнали да четете.

  Дева - Изживявате истинско щастие, оставайки сами в офиса понеже всичките ви досадни колеги са в отпуск.

  Везни - Присъствате на нереално нелепа сватба с напиване и масов бой, което ви кара да се чувствате малко по-добре от страната на свободните.

  Скорпион - Цяла седмица ще се чувствате подути и отпаднали, защото ще сте подути и отпаднали. 
  Стрелец - Приготвяте веган палачинки без яйца, с което чупите няколко рекорда по глупост и помпозност.

  Козирог - Лягате си голи, заради жегата, а се събуждате с дрехи, което значи, че дори таласъмите не са доволни от това, което имате като тяло.

  Водолей - Изпращате се с Еконт до морето, което ви излиза доста по-евтино от автобусен билет до същата дестинация.


Риби - Връщате се от детски летен лагер, заредени с позитивна енергия, настроение и твърдото убеждение, че повече никога няма да повтаряте тази грешка.

Можехме ли да се постараем повече за анкетата?

Избери отговор!
Край