Седмичен не!хороскоп: 14.10 - 20.10

Oct 14, 2019     beasta     4002
Овен - Пръскате за дребни вредители и насекоми, след което по една или друга причина и жена ви ще избяга от къщата ви.

  Телец - Тествате се за наркотици и за хомосексуалност, след което веднага се впускате в изборите за кмет с минимален шанс за компромати срещу вас.

  Близнаци - Записвате се за участие в истински 42-километров маратон с ясното съзнание, че най-вероятно някъде в началото на трасето ще припаднете от умора и тлъстина.
  Рак - За първи път в живота ви ще ви се случи жена да ви заговори и да започне да ви сваля, а вие точно пък тогава ще сте с жената и децата.

  Лъв - Прилагате техниката “разделяй и владей” за веждите си, но дори и това не помага и те отново се обединяват в силен съюз.

  Дева - Внезапно се сещате за отворен и забравен на открито буркан с кисели краставички, който вече се е превърнал в мощен пеницилин.

  Везни - Започвате живота си отначало, като продавате всичко и се опитвате да се справите без нищо, за съжаление не успявате и ви се налага да изтеглите бърз кредит или да умрете, което не е много по-различно от първото.

  Скорпион - Не чакате покана или пък изненада, ами направо изпращате децата към Норвегия да се оправят сами и да не бъдат лигльовци с тротинетки.
  Стрелец - Изненадващо изпадате в следродилна депресия, въпреки че не сте раждали и на всичкото отгоре сте от мъжки пол.

  Козирог - Осъзнавате се, че краят на годината е близо и вече нямате време за изпълнение на новогодишните обещания, но пък и няма да ви се налага да измисляте нови за следващата.

  Водолей - Ще се събудите с леко пробождане в бельото, което съвсем очаквано идва от таралежа, който си вкархате в гащите миналата седмица. 


Риби - Купувате си тиква от пазара, която неочаквано се превръща в каляска, а вие отнасяте бой, защото семейството остава без вечеря.

Кога ще свърши делникът завинаги и само ше си седим вкъщи и ше си пием?

Избери отговор!
Край