Седмичен не!хороскоп: 09.09 - 15.09

Sep 9, 2019     beasta     3851
Овен - Изпращате лятото с доста килограми отгоре, но не сте тъжни, защото ако дойде люта зима, е възможно само вие да оцелеете.

  Телец - Влизате в надпреварата за кмет на София с обещание, че каквото и да правите, няма как да оплескате нещата повече от текущата ситуация и това ви изпраща директно в топ 3.

  Близнаци - Завиждате на младите в офиса, които не страдат като вас в продължение на седмица, само защото са спали леко накриво.
  Рак - Нямате търпение да започне учебната година и да си починете от малките терористи, които според институциите, ви се падат законни деца.  

  Лъв - Ходите на профилактичен преглед, но предизвиквате неудомение, след като без да искате, давате фекална проба в контейнера за урина.

  Дева - Осъзнали, че Торбалан е нещо от миналото, плашите децата си с нещо далеч по-актуално - снимка на Павел и Венци Венц.

  Везни - За първи път от няколко месеца насам си обувате чорапи, но ги късате веднага, защото петите ви са се нацепили като фитнес маниак на стероиди.

  Скорпион - Трудно ви е да го признаете, но ви се ще да ви вземат детето в Норвегия, за да може покрай него да се преместите и вие там. 
  Стрелец - Започвате да използвате летни превръзки, въпреки че сте мъж, защото облекчават наличието на влага там, където при вас се събира доста.

  Козирог - Нямате търпение пак да има почивни дни, в които да се затворите вкъщи, да не правите нищо и да пестите активно пари.

  Водолей - Разбирате, че познатите ви са лицемери, след като никой не направи стори, в което показва как помага с приготвянето на лютеницата.


Риби - Подстригвате се при начинаещ фризьор, който вместо “само малко”, с няколко движения ви докарва прическата на Вин Дизел.

Ще има ли есен?

Избери отговор!
Край