Седмичен не!хороскоп: 19.02 - 25.02

Feb 19, 2018     beasta     5290
Вместо криптовалута, по-добре да си купите консерви с русенско-варено, защото са по-евтини, практични и няма да ви накарат да плачете. Ето ви още бъдеще:

Овен - Откривате нови центрове на удоволствия в тялото си, след като неволно се заигравате повече с клечката за уши.

Телец - Превръщате се в едни от онези хора, които едва дочакват уикенда, за да отидат в мола и да обикалят половин час заведенията за бързо хранене, докато решат какъв джънк да ядат.
Близнаци - Сигурни сте, че ако на Зимната олимпиада имаше дисциплина за уринирате върху снега, щяха да са много по-интересни за гледане, а вие можехте да спечелите поне 7-мо място.

Рак - Осъзнавате, че като деца и вие сте имали съмнения за джендър принадлежността си, понеже в студените зимни дни са ви обували чорапогащници.

Лъв - Опитвате се да промените диетата си, като намалите приема на захар, което ви докарва тежка абстиненция и екзистенциална криза за смисъла на живота без сладко.

Дева - Ще направите опит да се запишете в школа по модерни танци, но ще ви откажат с оправданието, че за съжаление не приемат тюлени.

Везни - Признавате на приятелите си, че следите в инстаграм това какво правят с животите си, за да не допускате същите грешки.
Скорпион - За първи път ще готвите с ориз и, без да искате, ще сварите около 17 килограма, което ще ви стигне тамън до Коледа.

Стрелец - Без да имате идея как точно е станало, в сряда ще се събудите във формата на ризото с манатарки.

Козирог - Обвиняват ви, че сте дървени философи, но вие се защитавате с неопровержими доказателства, че всъщност сте направени от тръстика.

Водолей - Заради системното ви прегърбване и неправилна стойка, ви канят да играете ролята на Квазимодо в театъра, но вие отказвате заради болки в кръста.

Риби - Всеки ден ще лъжете хората, че имате рожден ден, за да се държат нормално и усмихнато, а на като сърдити шимпанзета.

Цяла седмица времето ще е на дъжд, защо го заслужихме това?

Избери отговор!
Край