Седмичен не!хороскоп: 16.11. - 22.11.

Nov 16, 2020     beasta     3558
Овен - Окей сте да не спираме Северна Македония за ЕС, ако ни дадат мястото си за участие на Европейското първенство, защото не вярвате, че ще доживеете да се класираме по нормален начин.

  Телец - Събуждате се на задната седалка на джип, управляван от психически нестабилен човек, но не смеете да покажете страх, защото ви излъчват на живо във фейсбук. 

  Близнаци - Правите бърз бизнес с баба си, която пазарува неща в зелените коридори за хора, които нямат достъп до тях.
  Рак - Не се къпете, за да може да проверите бързо обонянието си, ако ви се наложи, за жалост не съобразявате, че има свикване с миризмата и се шашкате повече.

  Лъв - Чудите се дали да идете да покашляте малко на работно си място и да заминете спокойно на село, без да се притеснявате, че може спешно да ви извикат обратно.

  Дева - Борите леки симптоми на грип с шофиране по нови пътища с надеждата, че асфалтът и мантинелите са чудодейни, след като толкова пари отиват за тях, а здравната система е изтърбушена.

  Везни - Надявате се и тук да въведат забрани за излизания около 6-ти декември, защото ви писна всяка година да ядете мазен шаран при приятеля ви Кольо.

  Скорпион -  Не знаете кой лекар да слушате вече при толкова различни мнения, но така е, след толкова изневери и тайни чатове от ваша страна, нормално е да сте недоверчиви.
  Стрелец - Надявате се, че ще се предпазите още няколко дни от вируси, докато ви стане киселото зеле, после и да се разболеете, вече ще имате сигурен лек.

  Козирог - Правите си тест уж за Ковид 19, но по погрешка се оказва, че сте взели друг тест и сте бременни в 3-ти месец.

  Водолей - Не сте окей с пускането на камери по време на онлайн срещите, защото колегите ви ще разберат, че вкъщи си седите с една и съща тениска поне седмица и половина. 


Риби - Чудите се дали може да изкарате пари на Черния петък като продадете всички ненужни вещи, които половинката ви купи на него миналата година.

Каква зодия е Черния петък?

Избери отговор!
Край