България ще подкрепи Северна Македония за ЕС, но само ако ни преотстъпи класирането си за Евро 2021

Nov 16, 2020     Миро Белия     6745
БАЛКАНИТЕ - България е готова да подкрепи съседите си от Северна Македония, но само ако по-косматите ни събратя са готови да пожертват единственото хубаво нещо в цялата си там история.

"Разбира се, че ще ги подкрепим за ЕС, но само ако си трампят класирането за Евро 2021. Премиерът ни е професионален футболист, а Зоран Заев какъв е? Той събличал ли се е някога по физическо, та сега да иска да ходи на Европейско?

Ние винаги сме им помагали, я с танк, я с някоя и друга кримка, а те сега да не искат да помогнат, след като много добре знаят нашият отбор в какво трудно положение е. Нашата нация има по-голяма нужда от положителни емоции мисля, че ще се съгласите с мен, нали?
Сигурен съм, че ако Гоце Делчев беше жив, щеше да подкрепи това наше искане и дори щеше да си сложи капитанската лента, и да ни изведе гордо като един истински българин, какъвто е." - коментира разпалено Красимир Каракачанов

За коментар бе потърсен и Димитър Пенев

"Знаем се с Македония. Знаете. Ние сме братски братя. Това е голям успех, държава от Балканския полуостров да е на Европейско. Ние не успяхме. Мотивация. Недостиг. Малшанс донякъде бих казъл.. Бойко, премиерът ни е футболен човек. Знае ги нещата. Мисля, че имаме шанс, ако натиснем по дясното крило. Все пак ако има нещо, то ще стане, но не се знае. Тръгвам, канен съм на рожден ден в Мировяне засега" - беше лаконичен "Стратега"

Ако бяхте македонци, как бихте постъпили?

Избери отговор!
Край