Седмичен не!хороскоп: 01.11 - 07.11

Nov 1, 2021     beasta     4436
Овен - Появявате се на онлайн среща с маската ви от Хелоуин, но на никой не му прави впечатление, защото всички са отворили друг прозорец и метат погледи към фейсбук.

  Телец - Цяла седмица съобщавате колко е часът по старото време, докато не ви се скарат, че това е тъпо и продължите да го правите, но само наум.

  Близнаци - Изпирате си еднократната маска, но само защото е Ден на будителите, иначе не бихте се занимавали. 
  Рак - Цяла седмица ядете от бонбоните, които децата са събрали на Хелоуин, като вид данък за това, че ги гледате и още не сте ги изгонили от вкъщи.

  Лъв - Хващат ви, че си провеждате голяма част от онлайн срещите в тоалетната и оттогава не могат да решат - дали да ви задължат да си пускате камерата или пък тъкмо обратното.

  Дева - Цяла седмица прекарвате в непиене на алкохол и размисъл за кого да гласувате, след което изпадате в депресия и никога повече не правите такива глупости.

  Везни - Показвате зеления зертификат на позната на позната, защото много ви трябват обувки от мола, но не чак толкова, че да се ваксинирате и да си предпазите здравето.

  Скорпион - Правите се на доволни, че за десерет пак им тиква с мед, но това е, само защото имате таен запас от шоколади.
  Стрелец - Приготвяте вкусна вечеря, палите свещи, сипвате хубаво червено вино и всичко това, защото половинката ви я няма и не виждате нищо лошо в това да се поглезите.

  Козирог - Замисляте се дали процентът ваксинирани не отговаря абсолютно точно на процента нормални хора в страната и пускате сълза, защото нормални хора няма и все ще се намери от какво да се разочаровате.

  Водолей - Докато сте на детската площадка, с изненада разбирате, че думата “люлям” не съществува и е плод на вашата неграмотност. 


Риби - Да, не ви харесва, че се стъмва рано, студено е, депресивно е, но пък оценявате факта, че поне няма комари, а миризливките все още не са еволюирали да жилят.

Въпрос от дете: Коя планета най-много харесвате?

Избери отговор!
Край