Годишен не!хороскоп - 2021

Dec 21, 2020     beasta     6608
Овен - С нетърпение ще очаквате Сирни заговезни, защото ви звучи смешно като име и ви се ще тази година да не го пропуснете. За целта ще си запазите тенекия със сирене и ще празнувате, като я изядете наведнъж с надежда, че така ще се възвисите духовно. Истината е, че тенекията ви вместо със сирене ще бъде с развалена извара, а оттам насетне вместо със здраве, ще се снабдите с разстройство.   

  Телец - От вас хората ще очакват да ги напътствате с ценни съвети, които до един да завършват с “но всеки сам си преценя”. Темите, които можете да обхванете като един нестандартен инфлуенсър без силикон и клин, който да му подчертава задните части, ще са предимно свързани с битовите нужди. Като това коя е най-добрата тоалетна хартия спрямо цената си, както и от кои дюнери храносмилателната система не получава пълен рестарт през отверстията си.

  Близнаци - Ще посрещнете Новата година извън пределите на страната и ще си останете в чужбина поне 2-3 години, но не по ваше желание, а защото тогава ще ви освободят от плен. Разбираемо е, че ще развиете Стокхолмски синдром, без да сте сигурни какво точно е това, дали е заразно, дали не беше столица на Норвегия, или пък екзотично ястие. От отчаяние ще изядете прилеп фрикасе, пък каквото ще да стаава.
  Рак -  Отчаяни от пазара на труда, ще се регистрирате в OnlyFans с надеждата, че някъде по света съществуват извратеняци, които биха давали пари, за да ви видят голи. Ще се окажете донякъде прави, защото ще получите някой друг лев, но не от перверзници, а от университетски учени, които правят изследване относно това как може хората, които изглеждат отвратително, все пак да имат самочувствие и желание за показване.

  Лъв - Ще бъдете смели и още в началото на годината ще си направите резервация за море и то не в Гърция, ами някъде много по-екзотично, като Ахтопол например. Ще сторите това, защото няма да издържите още една година като тази, в която най-големият ви досег с вода беше една вечер, когато пропаднахте в отворена шахта в тъмното. От друга страна ще започнете да си взимате студени душове, но не за здраве, ами от мързел, защото разваленият ви бойлер няма да се подмени сам. 

  Дева - Годината ви ще започне с ваксина. Не срещу COVID-19, ами срещу бяс и то не защото ви е ухапало разярено куче, а защото изглеждате като тенджера под налягане, която всеки момент ще избухне и ще изтърбуши половината апартамент. За съжаление, ваксината няма да подейства и вие ще си останете същите кисели и сприхави хорица, каквито бяхте и тази, и миналата, въобще всички години. 

  Везни - Ще запишете онлайн висше, защото виждате покрай децата си какво представлява онлайн образованието. За ваша изненада обаче, ще се наложи да присъствате на всички лекции и ще ви бъде адски трудно, защото ще ви се паднат преподаватели, които не сядат за първи път пред компютър. Заради това за пореден път ще прекъснете образованието си и ще се оправдаете с Марк Зукербърг, който също е прекъснал, но сега е много успешен и може да ви чете чатовете във фейсбук.

  Скорпион - Истина е, че камъкът си тежи на мястото, но през Новата година вие по-скоро ще сте като песъчинка в бъбрек. Болезнени, безполезни и накрая ще свършите в тоалетната. Не губете кураж, защото поне нещо ще се случва в живота ви и ще има някакво движение. Вярно, че ще искат да се ви изкарат от системата си, каквото и да им струва това, но хей, тези хора и преди това ви мразеха, не е нещо ново.
  Стрелец - Ще наблегнете на плодовете. Това няма да се окаже здравословно за вас, но пък ще бъде забавно. Може би защото няма да ги ядете, а ще ги пиете след ферментация и дестилация. По този начин ще получите вътрешен баланс, защото увреденият ви черен дроб ще си пасва идеално с белия, който вече прилича на швейцарско сирене. Както на вид, така и на мирис, който вие обаче все още няма да усещате, защото обонянието ви ще си тръгне и надали някога ще се появи пак.

  Козирог - Ще ви се роди дете. Вие няма да сте му нито баща, нито майка, но ще го пишат като ваше и ще очакват да го издържате, докато стане самостоятелно, което ако се съди по вас, ще бъде някъде около 37-та му годишнина. От вас ще се очаква да го възпитавате по възможно най-добрия начин, който е точно обратният на това, което сте вие като личност. В света има достатъчно злобни и недостатъчно интелигентни хора, затова ще бъдете страхотен пример за това какво не трябва да се прави и говори.

  Водолей - Следващата година ще ви натресат да бъдете домоуправител на блока, което ще е най-вълнуващото и неприятно нещо, което ще ви се случи. Не само защото сте кьопави със сметки и документация, ами защото се мразите с половината съседи, които явно са забравили как се живее на село и са се интегрирали по-добре от вас в големия град. Ако не се стигне до убийство, всичко ще бъде наред, в противен случай, дано поне е на някое животно, което сте заколили на терасата. 


Риби - Ще придобиете още по-аеродинамична форма, защото излишните килограми ще се повишат с поне 8. Така най-накрая щръкналите ви уши ще започнат да вършат някаква работа за навигиране, а не само да хващат извънземни сигнали и да подслушват чужди разговори. За първи път няма да искате да отслабнете, а ще се насладите на външния си вид и възможностите ви да разцепите диня с гърда. Понякога ще играете ролята на хипопотам в събирания с приятели, като само що-годе нормалния размер на носа, ще ви лиши от това да бъдете слона.

Каква година си пожелавате?

Избери отговор!
Край