Седмичен не!хороскоп: 17.12 - 23.12

Dec 17, 2018     beasta     5007
Овен -  Сигурни сте, че тези, които се оплакват от натрупалия сняг навън, са хора, които нямат достатъчно вино и мезета у тях.

Телец - Подавате оплакване в БХК срещу Дядо Коледа и това, че разделя децата на добри и лоши, а пък възрастните тотално ги отебава.

Близнаци - Пишете на шефа си, че тази седмица няма да ходите на работа, защото и без друго никой нищо не работи баш преди празниците, поне да не се разкарвате.
Рак - Чорапите ви ще се скъсат, но няма да си купите нови, защото знаете, че на Коледа ще получите основно това като подарък и няма смисъл да си взимате и вие.

Лъв - Чудите се дали ще се брои като християнско, ако започнете Коледните пости от края на тази седмица до Коледа, няколко дни пост са по-добре от нищо, особено ако сте си купили цяло прасе за 25-ти.

Дева - Купувате мандарини без семки, но с изненада откривате, че покрай семките има и някоя друга мандарина.

Везни - Не си спомняте какво точно се е случило на коледния банкет на фирмата ви, но се притеснявате, че веднага след него ви повишават, а шефът ви нарича “малко коте”.

Скорпион - Спомняте си детството, когато угоявахте прасе, за да го изядете, а сега угоявате котарак, за да ви мрази.
Стрелец - Ще ръсите със захар против уроки, със сол против заледяване и с манджата на жена ви просто така, защото е гадна и трябва да се изхвърли.

Козирог - Колегите ви правят снежен човек и с изненада установяват, че ако го сложат на ваше място в офиса, за 5-те минути, докато издържи на надутия щото е безплатно климатик, ще е по-ефективен от вас за цяла година.

Водолей - Ще ходите навсякъде с лопата за сняг, не толкова, за да чистите, а за да можете да цапардосвате хората, които ви дразнят.

Риби - Ще се отдадете на приготвяне на коледни сладки, за които хората ще кажат, че като за домашни са супер, иначе ако може да не ги правите пак, моля.

Броим ли тая седмица за Коледа?

Избери отговор!
Край