Седмичен не!хороскоп: 10.06 - 16.06

Jun 10, 2019     beasta     3960
Овен - Разрешвате проблема с футболното хулиганство като докладвате, че агитките са вербувани от ИДИЛ и правят бомбички.

  Телец - Разкривате, че не сте спирали с молитвите за дъжд, защото ви е срам от тялото ви и предпочитате да го загърнете с дъждобрани поне до ноември.

  Близнаци - Питате жена си дали иска да започнете да гледате Игра на тронове, но тя отвръща с контра предложение за Игра на развод.
  Рак - Започвате производство на нов вид бира с име Жатечки Гъз, с което донякъде разкривате и нотките на вкуса ѝ.

  Лъв -  Замисляте се какво повече бихте искали да ви се случи, за да сте напълно щастливи и списъкът с неща е толкова дълъг, че рязко ви прилошава.

  Дева - Мислите си, че сте много оригинални като приготвяте таратор с броколи вместо с краставици, но все пак се намира някой, който да ви информира, че това е доста тъпанарско.

  Везни - Доста подозрително продължавате да говорите цяла седмица за отминалия гей парад, с което повдигате интересни предположения и размисли.

 
Скорпион - Нарочно започвате да четете още 2-3 нови книги едновременно, за да може после да имате оправдание защо не сте завършили нито една.

  Стрелец - Усвоявате до съвършенство изкуството на това да си правиш и пиеш кафе общо около 5 часа от 8 часов работен ден.

  Козирог - Обещавате на семейството си, че ако тази година няма лято, ще купите гондола и ще ги разхождате в квартала сякаш е Венеция.

  Водолей - Записвате се на народни танци, с което дейностите от които са ви изгонили и забранили се увеличават с още една.


Риби -  Всички ви се чудят как успявате да съчетаете смешната походка на пиян пингвин с напереността на паун с наднормено тегло.

Кога точно бъдещето става настояще?

Избери отговор!
Край