Седмичен не!хороскоп: 06.08 - 12.08

Aug 6, 2018     beasta     4769
Овен - Развивате алергия към нечистоплътност, с което автоматично се поставяте под домашен арест, ако останете да живеете в България.

  Телец - Кандидатирате се за омбудсман с аргумента, че и без друго разни хора ви пишат за проблемите си, за които и вие, също като тях, не можете да направите нищо смислено.

  Близнаци - Проваляте сватбеното тържество на приятели с опита си да поведете хорото след повече изпити ракии, отколкото гости на сватбата познавате.
  Рак - След като се подлагате на експериментален източен масаж, ви се отваря нова чакра, за която ще важи поговорката относно онова, че където е текло, пак ще тече.

  Лъв - Заради визуалните прилики и странни хранителни навици, ви настаняват в клетката на мравояда в зоопарка.

  Дева - Вместо да изпечете крехки кифлички, получавате нов вид твърд материал, който заслужава самостоятелно място в Менделеевата таблица.

  Везни - Чудите се дали да вземете кредит от банка или да си станете обикновен проститут, без доживотните задължения.

  Скорпион - Опитвате се да използвате медицински термини за това, което правите, за да замаскирате ужаса от факта, че пърдите като кон.
  Стрелец - Използвате захарен памук като обикновен, за да си наваксате за всичките години, в които ви лъжеха, че децата, която ядат памук, ще умрат до 2 часа.

  Козирог - Лягате си до непозната жена, която на сутринта се оказва джендър, ако не друго, то поне си променяте мнението за приемането на Истанбулската конвенция.

  Водолей - Набирате случайни номера по телефона в търсене на ало измамници, за да си говорите с някого, който е също толкова проклет и неприятен, колкото и вие.


Риби - За да се чувстват по-комфортно в офиса, колегите ви ви подаряват намордник и ви бият ваксина против бяс.

Колко звезди трябват, за да е пълна една зодия?

Избери отговор!
Край