Седмичен не!хороскоп: 11.10 - 17.10

Oct 11, 2021     beasta     3997
Овен - Приемате с тъга новините от Австрия, че Курц се е оттеглил, защото знаете, че рано или късно, вас като мъж ще ви сполети същото нещо. 

  Телец - Ще ви се да наемете Преслава за частно парти във вторник, но разбирате, че тогава са изборите в БФС и Боби Михайлов вече ви е изпреварил.

  Близнаци - Обявявате, че ще гласувате за Лозан Панов, защото сте убедени, че е чичо по бащина линия на Хари Потър.
  Рак - Подаравяте на дамата на сърцето ви бутилка олио вместо цветя, а тя понеже е интелигентна, оценява жеста и ви обича.

  Лъв - Такива са метеорологичните условия, че сутрин в кафето си капвате поне едно 50 мл ракия вместо уиски, че то е скъпо.

  Дева - Пишете на Фандъкова, че щом при нея е окей да работят насилници, дали не може да вземе и бившия ви мъж, щото е без работа, пък ви е жал.

  Везни - Прекарвате толкова много време в разглеждане на автомобили, които не можете да си позволите, че чак получавате ерекция, защото се сещате за порното и че там е същата работа.

  Скорпион - Затваряте първата си туршия в живота и с това официално признавате, че вече не сте млади и безразсъдни, а стари и предвидливи.
  Стрелец - Прочитате, че куркумата засилва имунната система и предлагате на непознати жени да идват у вас, за да ги гощавате с този благодат, но те ви шамаросват, защото си мислят за друго.

  Козирог - Снабдявате се с флакончета ваксина и тръгвате по улиците със спринцовка в ръка да инжектирате хората, защото ви писна да има толкова малко ваксинирани.

  Водолей - Ако още някои ви предложи да си купите каквото и да е било с вкус тиква, ще вземете една от сорт цигулка и ще се опитате да му я напъхате на тайно място.


Риби - Надявате се да спре да вали, защото още един уикенд затворени вкъщи с децата и ще извикате социалните да ги вземат, преди да сте ги задушили от любов.

Ще спре ли някога да вали?

Избери отговор!
Край