Седмичен не!хороскоп: 31.07 - 06.08

Jul 31, 2017     beasta     5125
Лято е, хем нищо не се случва, хем хората се изпотяват. Вижте си бъдещето, за да няма изненади:

Овен - Искате да изхвърлите всичко старо и ненужно от вкъщи, но някак си все още не ви се ще да се разделяте с жена си.

Телец - Записвате се на pole dance с надеждата, че ще гледате мацки по пилоните, вместо това се натъквате само на чичковци като вас, дошли с подобна надежда. Харесва ви.
Близнаци - Осъзнавате, че е много удобно и приятно да се пазарува по интернет, особено когато човек използва чужда дебитна карта за плащането.

Рак - С носталгия се сещате за времето, когато кучешка радост беше салам, а не настроението, в което влизат пенсионерите, когато могат да си позволят месо.

Лъв - Празнувате рождения си ден с ясното съзнание, че за последно сте толкова слаби в този живот и оттук насетне следва голяма свинщина.

Дева - Изпивате сами няколко бутилки с узо, за да не давате пари за него по време на почивката си в Гърция.

Везни - Вместо на екскурзия във Венеция, ви водят из каналите на Перловската река, което не е романтично, но пък си е евтино и пести време.
Скорпион - Неприятно ви е, че по време на лятната си почивка в Гърция срещате повече познати и приятели отколкото за цяла година в града.

Стрелец -  Подарявате на детето си диск за ъглошлайф вместо фиджет спинър с надеждата, че от него ще стане човек, а не разглезен путьо.

Козирог - Пускате обява, че търсите малолетна ученичка с музикални наклонности, за да станете взаимно известни като пуснете ваш клип в интернет, заради което ви арестуват, разбира се.

Водолей - Правите си сметка, че ако по тялото имахте толкова стриди, колкото стрии, в момента щяхте да сте минимум от средната бизнес класа.

Риби - Не се притеснявате толкова от това, че приличате страшно много на Иван Гарелов, колкото от факта, че сте жена и сте с 40-на години по-млади от него.
 

Каква зодия е новият сайт на Не!Новините?

Избери отговор!
Край