Седмичен не!хороскоп: 29.06 - 05.07

Jun 29, 2020     beasta     3997
Овен - Още не можете да решите къде да почивате това лято - на нашето Черноморие или на опашката на КПП Кулата.

  Телец - Досега търпяхте, но вече ще искате развод, след като чашата преля с това, че жена ви направи таратор с настъргана краставица и без чесън.

  Близнаци - Не виждате никакъв смисъл от това да се къпете всеки ден, след като и без друго мишниците ви започват да излъчват радиация на 30-та секунда след баня.
  Рак - Ще се скарате с колегите си на колко градуса да бъде климатикът в офиса, но до бой няма да се стигне, защото сте бъзльовци.

  Лъв - От прекаляване с диня се превръщате в пикаеща цистерна, която не може да спи повече от 30 минути, без да става за тоалетна. 

  Дева - Ще започнете летен флирт, но всичко ще приключи в момента, в който си свалите маската и разкриете какво се крие отдолу.

  Везни - Ще ви се да си намерите работа като спасител, но това, че приличате на хипопотам, не е достатъчно, за да ви наемат.

  Скорпион - Карате половинката си да ходи и вкъщи с маска, не толкова, заради коронавируса, колкото за да не ви надува главата.
  Стрелец - Единствената почивка, която ще имате от работата тази година, ще е обедната в сряда.

  Козирог - От плажа ще си снимате само краката тип кренвирши, защото останалата част от тялото прилича повече на салам Камчия.

  Водолей - Нааква ви гълъб, което може и да е на късмет, но не и когато сте със сватбената си рокля.


Риби - Подстригвате се за лятото, но не си личи, защото по тялото ви има прекалено буйна растителност, която отвлича вниманието.

Посрещате ли джулай?

Избери отговор!
Край