Седмичен не!хороскоп: 06.12 - 12.12

Dec 6, 2021     beasta     4318
Овен - Радвате се, че живеем в ковид времена и не се налага да посрещате куп неканени досадници вкъщи и то само защото имате имен ден.

  Телец - Нарочно пишете книга, за да има какво да подарявате на близките си за Коледа, на които не сте обръщали внимание цяла година, защото сте писали книга.

  Близнаци - Поне 2 пъти пишете в гуугъл “именник или именик”, защото така и не го запомнихте, но ви се ще да нахокате някой, който не си е направил труд да провери как се пише.
  Рак - Вече сте на години, а все още не сте сигурни как трябва да се чувствате от факта, че изключително много приличате на жабока Кърмит. 

  Лъв - Губите обоняние, понеже явно сте хванали вируса, но не унивате, защото си давате сметка, че сега ви е последният шанс да свалите килограми, когато не усещате вкуса на храната.

  Дева - Не се притеснявате от вдигането на максималния осигурителен праг, защото вие отдавна се осигурявате на нивото на клошар, на когото биха приписали фирма със задължения за милиони.

  Везни - Кандидатирате се за председател на БСП, защото вече сте на този етап от живота ви - не ви пука за нищо, няма какво да губите, а хората и без друго вече ви ненавиждат.

  Скорпион - Измисляте си, че вече е прекалено късно за поръчка на коледни подаръци и след като така или иначе няма да стигнат навреме, ще е най-добре да не купувате нищо.
  Стрелец - Снегът тази година беше също като вас - направи бъркотия с идването си, свърши бързо и след него остана само мръсотия.

  Козирог - Заклевате се, че ако още някой ви подари книга с рецепти за Коледа, ще го налагате с нея, докато спре да диша, пък барем му дойде акълът.

  Водолей - Тъкмо да се излъжете да смените гумите на колата със зимни и то снегът се стопи, така че сега пак сте пред дилема дали да се харчите или ще е излишно.


Риби - Празнувате 8-ми декември онлайн, защото и без това няма да се познаете с колегите, ако се видите на живо, пък и ще ви излезе по-евтино.

Каква зодия е шаранът на трапезата ви?

Избери отговор!
Край