Седмичен не!хороскоп: 01.10 - 07.10

Oct 1, 2018     beasta     4540
Овен - Опитвате се да не привличате внимание, но заради остатъчната миризма, всички знаят, че сте слагали зимнина уикеда и дори не ви разпитват как сте прекарали почивните дни.

  Телец - Наемат ви за личен фотограф на Бойко Борисов, защото освен, че се справяте добре с камерата на телефона, ви бива и с фотошопа и така можете да оправяте нередностите.

  Близнаци - Продължавате да ходите по къси панталони, за да може поне веднъж да привлечете хорското внимание върху себе си, нищо, че ще е заради цъкания с език и чудене колко ненормални хора има.
  Рак - Подарявате на жена си чушкопек вместо екскурзия в чужбина, за да заявите позиция, че вие искате добра домакиня, а не развей-гащи жена.

  Лъв - Напрягате се, като ви съветват да не се газирате толкова, след като предишния ден сте изяли 2 паници с боб и е невъзможно да бъдете в покой.

  Дева - След пиянска вечер се събуждате до хипопотам на име Петя и осъзнавате, че вие никога не сте обичали животните.

  Везни - Сигурни сте, че заради огромния си нос, ако бяхте животно, щяхте да сте кривоглед мравояд.

  Скорпион - Сменяте си името на Южна Македония с надеждата, че ще ви приемат по-добре в обществото, а пък и звучи по-добре от текущото ви Пенка.
  Стрелец - Забравяте отворена консерва със скумрия в хладилника и след няколко дни преживявате от първо лице отварянето на кутията на Пандора, като посягате към хладилника.

  Козирог - Лягате за малко, за да пробвате легло в Икеа и се събуждате след няколко дни, сглобени в нечия спалня в провинцията.

  Водолей - Осъзнавате, че ако бяхте чернокожи, от женски пол, мускулести и адаптирани за живот при тежки природни условия, все още нямаше да приличате на Серина Уилямс, защото сте куци на тенис.


Риби - Пускате брада, за да придобиете малко по-хипстерска и есенна визия, но не сте сигурни дали ще получите желания резултат, след като сте жена.

Каква зодия е туршията ви?

Избери отговор!
Край