Седмичен не!хороскоп: 03.02 - 09.02

Feb 3, 2020     beasta     4632
Овен - Спохожда ви рядък не!късмет, изразяващ се в печеленето на милиони от лотарията, която е на път да изчезне, ако въобще някога е съществувала.

  Телец - Главният прокурор Иван Гешев нахлува в тролея, в който се возите,  за да види дали сте продупчили билетче или ощетявате бюджета с вашето “за една спирка съм”.

  Близнаци - Чудите се дали заради коронавируса е окей да си вземете пратките от Алиекспрес или ще е по-добре да прежалите този долар и 20 цента за нов калъф на телефона.
  Рак - Предлагат ви спешно да заминете за ОАЕ, където срещу скромна сума пари да бъдете дубльор на известен персонаж със страшно прозвище.

  Лъв - За ваша голяма радост поради липсата на сняг, ви се налага да организирате семейната ски почивка да бъде без ски, а вместо това в  кръчма с много вино и свинско.

  Дева - Предлагат ви брак по сметка - вие да готвите и чистите, а половинката ви пресметливо да яде и да ви хвали, колкото сте прекрасни.

  Везни - Правите си равносметка, че вместо да отслабнете, от Нова година насам сте качили още толкова килограми, колкото за 2-3 празнувания на Коледа напред.

  Скорпион - Пускате ваша снимка без грим в инстаграм и веднага ви банват, защото някой ви е докладвал за отвратителност.
  Стрелец - Носът ви ще бъде запушен цяла седмица, което ще придаде още една щриха към и без това дразнещата ви персоналност.

  Козирог - Работодателят ви отказва да ви увеличи заплатата, въпреки че му показахте, че ви се е паднала паричката от питката, която даже все още има малко тесто отгоре.

  Водолей - По новините правят репортаж с вас, заради това, че живеете като Робинзон Крузо, но с тази разлика, че не сте на самотен остров, а в Дружба 2.


Риби - Установявате, че от толкова ходене на йога и положителни мисли, неусетно сте се превърнали във фикус.

Каква зодия е коронавируса?

Избери отговор!
Край