Седмичен не!хороскоп: 10.09 - 16.09

Sep 10, 2018     beasta     4600
Овен - Дните ви на текущата ви работа са преброени, като точният брой е някъде между 2 и 3.

  Телец - Изненадвате себе си, трансформирайки успешно несполучлива супа топчета във вкусно мляко с ориз.

  Близнаци - Записвате се на всички възможни маратони, полумаратони и бягания в страната, за да докажете на себе си, че човек дори и да не го бива в нещо, когато е тъп и упорит, може да направи всякакво безумие.
  Рак - Откривате, че между пръстите на краката можете да си скривате всякакви неща и да бъдете сигурни, че никой няма да посмее да търси там.

  Лъв - Усещате, че вече сте на възраст понеже идва 15-ти септември, а вашето притеснение в момента е дали ще успеете да сложите достатъчно зимнина през уикенда.

  Дева - Поставяте под съмнение интелигентността си, след като за пореден път си причинихте приключението, наречено “задръстване, заради дълъг уикенд в Гърция”.

  Везни - Признавате, че бихте гледали Вип Брадър женско царство само, ако предаването се снима в Сливенския затвор, а участничките са от политическия елит в страната.

  Скорпион - Преструвате се на републикански път за ремонт с надеждата, че ще прилапате някой милион от европейски пари за ремонт.
  Стрелец - Нищо няма да ви се случи тази седмица, защото загубата на достойнството от миналата е достатъчно за дни наред.

  Козирог - Изведнъж усещате, че лятото е свършило, а вие така и не отслабнахте с нужните килограми, за да не ви се смеят като се съблечете.

  Водолей - Пробвате сами да се научите на акупунктура, като за да не хабите игли, използвате клечки за зъби.


Риби - Взимате си вана с монтажна вместо обикновена пяна, за да спестите пари за козметика.

Каква зодия е лятото?

Избери отговор!
Край