Седмичен не!хороскоп: 24.06 - 30.06

Jun 24, 2019     beasta     3653
Овен -  Предписват ви жестока диета, в която се храните само с течни храни, но за да е по-ефективна, трябва да го правите само с вилица.

  Телец - Опитвате се да се разберете със съседите си с добро, което във вашия случай се изразява в умело избягване на зрителен контакт и никакво поздравяване.

  Близнаци - Боядисвате си синя косата с надеждата, че ще сте по-екзотични и ще приличате на Аватарите, но заради ръста и теглото ви, повече го докарвате на затлъстял смърф.
  Рак - Променливото време навън не ви дразни изобщо, защото съвместният живот с жена ви ви е научил, че в природата няма нищо логично.

  Лъв - Разбивате всички социални табута и си спечелвате място във всички емисии новини заради смелата ви постъпка да облечете къси гащи с дълги чорапи.

  Дева - Похитители почти ви взимат за заложник, но след като ви оглеждат малко по-отблизо, им става хем жал, хем смешно и ви освобождават.

  Везни - Разочаровате се от това, че въпреки че работите в ИТ сферата, за да избягате от живота на село, около вас пак е пълно със селяндури.

  Скорпион - Ще ви се някой да ви заведе на море без да плащате нищо, но се страхувате и срамувате от нещата, които ще ви се наложи да направи в замяна.
  Стрелец - Опитвате се да намерите перфектната пържена цаца в София, което е почти като нов и определено най-вълнуващ филм от поредицата Мисия невъзможна.

  Козирог - Предупреждават ви, че играете опасна игра, но не ви казват каква точно, което ви притеснява, защото винаги сте били крайно смотани в игрите.

  Водолей - Подиграват ви се, че приличате на вещица, но вас това не ви притеснява, защото ще ги накажете с вуду магия и заклинание.


Риби - Отказвате се от купуването на правилен размер бански, защото в това положение е по-удобно и по-евтино просто да се увиете с брезент.

Ще вали и ще е жега, до какво ще доведе това?

Избери отговор!
Край