Седмичен не!хороскоп: 30.08 - 05.09

Aug 30, 2021     beasta     4829
Овен - Осъзнавате, че живеете съвместно с антиваксър в къщата и следва скандал, който смущава съседите и ви викат мутри. Живеете сами.

  Телец - След като за 10 дни не успяхте да се продрискате на нашето Черноморие, смятате, че имате свръх силна имунна система, която би могла да се изправи срещу всички нови варианти на Ковид.

  Близнаци - Купувате си два тона чушки, уж за зимнина, но истината е, че ще сте ги изяли, преди да е дошъл октомври.
  Рак - Инсталирате си Тиндър, само за да видите, че хората все още са ужасни и ви е далеч по-добре да си лежите сами на дивана с филмче.

  Лъв - Лъжете, че си купувате сладолед в кутии не защото ви се яде, а защото ви трябват съдове, в които да си складирате сармите зимата.

  Дева - Давате всичко от себе си да се развълнувате и вие накъде и защо е емигрирал Зуека, но не успявате и сякаш не ви пука много. 

  Везни - След като се е събирал с приятели, питате мъжа ви каква е тая свинщина в кухнята, а той ви обяснява, че нищо не разбирате и това е просто арт-инсталация.

  Скорпион - Захващате се с нелеката задача да измиете прозорците вкъщи, но още на първия ви хрумва, че то всъщност май ще е по-добре да смените цялата дограма направо.
  Стрелец - Започвате новия месец с картинка във фейсбук, с която призовавате септември да бъде добър с вас, въпреки че вие планирате да сте си същите задници.

  Козирог - Тази седмица имате малък юбилей - 5 години откакто последно бяхте с колата на автомивка.

  Водолей - Убедени сте, че включване към Симеоновско шосе от ляв завой е също толкова трудно, колкото е да се напусне Кабул в момента.


Риби - Взимате си старо куче от приют, но не защото сте добри и ви е жал, а за да докажете, че всъщност бихте могли да го научите на нови номера.

Какво очаквате от септември?

Избери отговор!
Край