Седмичен не!хороскоп: 04.07 - 10.07

Jul 4, 2022     beasta     3482
Овен - Надявате се, че уикенда ще вали, за да си спестите едни 100-200 лева, които иначе бихте похарчили, за да заведете семейството на басейн.

  Телец - Признавате, че сте от хората, които получават по 4000 лева от руското посолство, но не, за да прокарвате руски интереси, а за да пробвате всички продукти от Берьозка и да казвате на време, ако нещо си заслужава.  

  Близнаци - Много ви се иска и вие на 60 години да изглеждате като Том Круз, като първата стъпка в тази посока вече сте я направили - намерили сте си странна религия, на която да се посветите. 
  Рак - Смятате, че е престъпно да се яде цаца без или пък с безалкохолна бира, но не го споделяте на глас, защото едвам си намерихте някой, който да се навие да не пие и да е шофьор.

  Лъв - Най-близкото, с което ще се докоснете до Гърция тази година, ще бъдат лошо направени тиквички в кварталната кръчма.

  Дева - Избирате подарък на жена си от olx и то не защото не можете да си позволите друго, а защото знаете, че ако тя не го хареса, той пак ще се озове там.

  Везни - Пишете на Кичка Бодурова, че много я харесвате, но не е права така да постъпва с Панайот Панайотов, защото той може да говори с морето, а на вас това ви е важно в следващите 1-2 месеца.

  Скорпион - Приятелите ви оприличават на кралица Елизабет II, защото и вие имате хиляди странни шапки и все по-рядко се появявате на обществени места.
  Стрелец - Приготвяте си фрапе вкъщи, но за да е по-здравословно, замествате захарта с еритритол, млякото с бадемово такова, а кафето със зелен чай, след което изпадате в депресия и си задавате екзистенциални въпроси.

  

Козирог - Хрумва ви страхотна стартъп идея - да направите портал, където хората да си търсят какво им има, като въвеждат симптоми, а отговорът винаги да е “супер си, ще ти мине”.

  Водолей - С носталгия си спомняте времената, когато можете да се напъхате в бански и това да е нещо съвсем нормално, а не повод за смях и подигравки, като сега.


Риби - Нарочно не носите сандали, защото така можете да си позволите да имате какъвто искате педикюр, пък бил той и такъв, на който ще завидят орли и ястреби.

Коя подмишница ви се поти повече?

Избери отговор!
Край