Седмичен не!хороскоп: 03.09 - 09.09

Sep 3, 2018     beasta     4820
Овен - Прекарвате повече време на опашката на границата с Гърция, отколкото общо сте живели до момента и това ви кара да се замислите за житейските си избори.

  Телец - Назначават ви за окачествител на ремонтните дейности в страната, първата ви задача е да намерите положен асфалт, който не се изронва, ако кихнеш срещу него.

  Близнаци - Молите властите да ви предадат намерените в хотел Маринела милиони, защото вече няколко месеца си ги търсите и чак сега се сещате, че сте ги забравили там.
  Рак - Нямате търпение да започнат реалити предаванията, които да гледате с оправдание, че го правите само заради сеира, а не защото ви е интересно.

  Лъв - Обиждат ви, че ако не престанете да се тъпчете, чумата по прасетата може да ви се прехвърли заради приликата ви с животинския вид.

  Дева - Установявате, че е по-лесно човек да излъже, че е хомосексуален веган будист, отколкото да обясни хранителните си навици на колегите си.

  Везни - Подаряват ви бюджетно скачане с парашут, при което сигурността отстъпва пред усещането за адреналинов пик, заради тиксото, с което виждате, че са ремонтирали няколко дребни скъсвания.

  Скорпион - Цветелина Янева ви се обажда да ви каже, че ако бяхте дебели, веднага би ви обикнала, а милионите в банковата сметка са без значение.
  Стрелец - Любезно отклонявате покана за участие във Вип Брадър с аргумента, че благодарение на интернет можете спокойно да се излагате пред цялата страна и без да се налага да живеете с други мърди като вас.

  Козирог - Смятате, че животът е скучен и безсмислен, но всичко може да се промени веднага ако си направите татуировка, с която да изразите себе си тип "Only God Can Judge Me".

  Водолей - Осъзнавайки, че лятото свършва и няма смисъл от 90-дневна диета или друга щуротия от този род, си поръчвате още едни големи картофки и два литра кола, пък каквото ще да става.


Риби - Празнувате Съединението тематично, съединявайки тялото си с леглото до другия понеделник, когато ако има кой да ви събуди, може и да отидете на работа.

Как се е казвала зодия дева, преди да се засрами от името си?

Избери отговор!
Край