Седмичен не!хороскоп: 05.04 - 11.04

Apr 5, 2021     beasta     3835
Овен - Заради липсата на иРНК ваксини с носталгия се сещате за социализма и как хубавите неща бяха само за избрани хора с дебели връзки, каквито вие никога не сте имали. 

Телец - Правите видео в youtube, в което обяснявате за кого сте гласували и защо, надявайки се хората да генерират доста трафик към него, докато се карат в коментарите.

Близнаци - Лъжете, че ако има още един локдаун, най-накрая и вие ще се захванете с някое интересно хоби, ще научите нов език, ще овладеете готвенето и ще влезете във форма. 
Рак - Правите си няколкодневен информационен детокс, за да не ви надуват главата с изборни новини, но за да ви е по-спокойно удължавате периода на детокс с 20-30 години.  

Лъв - Леко сте притеснени, че космите от носа ви вече са по-дълги и гъсти от тези на главата, но се надявате, че никой освен вас, не го е забелязал.

Дева - Не се притеснявате, че могат да ви откраднат личните данни, но признавате, че ще потънете в земята от ужас, ако се случи някой да види по анцуг и с неизмита коса.

Везни - Събуждате се с ужасен махмурлук в понеделник и с изненада установявате, че е имало избори, едни са били избрани, други не и че това не променя факта, че вас ви цепи главата.

Скорпион - Изкарвате необичайна пролетна ваканция с децата, след която сте наясно, че смисълът на думата “ваканция” е съсипан завинаги.
Стрелец - Толкова време прекарвате в четене на финансови статии и материали, че сте готови за супер успешна кариера в инвестициите, стига да ви оставаше време да работите и да изкарате пари, с които да го правите.

Козирог - Правите сложно изчисление от нивото на висшата математика, за да решите как точно да подредите детските градини, за които ще кандидатства детето ви. 

  Водолей - Не виждате никакъв смисъл да отслабвате и да трябва да давате сумати пари, за нови дрехи, когато сегашните са широки, удобни и най-вече ви стават.


Риби - Убедени сте, че прахосмукачката ви робот, която постоянно се блъска в мебелите, докато чисти, е с няколко идеи по-интелигентна от повечето хора, които познавате.

Каква зодия ще е 45-ото НС?

Избери отговор!
Край