Седмичен не!хороскоп: 19.11 - 25.11

Nov 19, 2018     beasta     3805
Овен - За първи път от много време насам ще разгледате старите си снимки в телефона и много рязко ще ви се прииска телефоните с камера никога да не бяха измисляни.

  Телец - Създавате нов вид бездимни цигари, които се приемат през ушите, продуктът не е успешен, но поне ще развеселява.

  Близнаци - В духа на протестите, ще блокирате коридора у вас с искане за повече уважение и по-малко скандали, но най-вероятно няма да се приеме.
  Рак - Преглеждайки пазара на труда, решавате, че сте си добре като лентяй в момента и няма нужда да си нарушавате спокойствието.

  Лъв - Опитвате се да запазите самообладение докато говорите пред публика, което се получава на половина, защото самообладанието е на ниво, но не и стомашното ви разпоожение.

  Дева - Не по ваше желание, правите рязка смяна от пълен работен ден към целодневно лежане на дивана.

  Везни - Купувате на детето си църковни икони, за да свиква с мисълта, че хората дават всякакви неща със съмнителен смисъл.

  Скорпион - Опитвате се да се включите в Черния петък, като продадете всичките си вещи на абсолютна безценица, но не ви се получава, защото те и толкова не струват.
  Стрелец - Чудите се какво ли щяхте да правите, ако се бяхте родили в друго семейство, интересно е, че родителите ви си мислят същото.

  Козирог - Ще установите, че търсенето на любовта е доста сложно начинание, особено когато сте женени.

  Водолей - Поставяте си ултиматум, че ако не отслабнете до Нова година, ще трябва да свикнете с мисълта, че завинаги ще сте дебели.


Риби - Използвате студеното време навън като оправдание пред половинката относто това защо сте прибрали всички бездомни животни от квартала.

Каква зодия е снегът?

Избери отговор!
Край