Седмичен не!хороскоп: 31.01 - 06.02

Jan 31, 2022     beasta     3912
Овен - Докато гледате математиците, които се изказват за Ковид пандемията, с носталгия се сещате за 10-ти клас в гимназията, когато и вие като тях, правихте случайни предположения на контролните си.

  Телец - За всеобщо учудване, можете да говорите езика на гугутките няколко пъти по-добре, отколкото майчиния ви език. 

  Близнаци - И вие сте като Русия, само плашите хората в интернет, но на живо всъщност сте готини, а с малко водка се превръщате в приятни веселяци.
  Рак -  Сещате се, че в мазето имате бидон с направено кисело зеле от миналата година, но често казано, малко ще ви е страх да слезете и да отворите капака.

  Лъв - Заради специален повод, получавате подарък - нов тиган, а вие сте в такава възраст, че дори няма да се разочаровате.

  Дева - Случайно срещате старо гадже на улицата, но не го поздравявате, защото през изминалите годините вие сте качили 20 килограма, а то е отслабнало.   

  Везни - Предлагате напрежението между Русия и Украйна да се реши, като президентите им седнат на една маса с руска водка и украински кисели краставички, което автоматично ви класира за външен министър. 

  Скорпион - Потресващо много сте заприличали на Рон Джеръми, но с тази разлика, че вашият успех с жените се свежда до отчаяни съобщения във Фейсбук до непознати жени с текст: “zdr kak si”. 
  Стрелец - Записвате подкаст, в който всеки ден обяснявате каква домакинска работа има да се свърши, с надеждата, че само така мъжът ви ще започне да слуша и изпълнява.

  Козирог - Надявате се, че горивата няма да поскъпват още повече, защото дори сега при пълен резервоар, стойността на автомобила ви е удвоена. 

  Водолей - Искате Северна Македония да влезе бързо в ЕС, за да спрат да ни сочат с пръст, че сме най-бедни и последни във всички класации по нормалност на съюза.


Риби - Зарибявате се по Wordle, но бързо му се изнервяте, защото половинката ви е по-добра от вас в познаването на думите.

Ще почне ли война тая седмица?

Избери отговор!
Край