Седмичен не!хороскоп: 13.12 - 19.12

Dec 13, 2021     beasta     4738
Овен - Явявате се на конкурс за таланти с вашата спобосност да сте силно посредствени, но дори и там се класирате на 2-ро място, което не знате дали е успех или провал.

  Телец - Забърквате невероятен скандал, правейки си селфи с човек, който е успял да свали едно 50-60 килограма и до вас изглежда като слаботелесен. 

  Близнаци - Толкова много забравяте напоследък, че без да искате си поставяте 5-та доза ваксина и сега или сте безсмъртни, или ще се превърнете в прилеп. 
  Рак - Пеете си с приповдигнат тон Тигре, Тигре и Радо Шишарката случайно минава покрай вас, пита ви дали имате пари и ви пъха 2 лева в ръката. 

  Лъв - Обонянието ви постепенно се възвръща, но не се радвате, защото е много приятно в края на деня да не можете да усетите, че миришете на занемарен скункс.

  Дева - Лъжете, че сте дежурни и имате спешна работа, само за да се отървете от семейна вечеря, на която ще ви натискат да пиете алкохол и ще ви задават неудобни въпроси относно бъдещите ви планове.

  Везни - Никога не ви е било срам от децата ви, но това ще се промени като си сложите ТикТок и видите какви ги вършат там.

  Скорпион - На такава възраст сте, че все още сънувате кошмари, в които не сте върнали няколко касетки на Александра видео клуб.
  Стрелец - Участвате в Таен Дядо Коледа в офиса, но понеже сте предвидливи, подарявате на колега безсмисления подарък, който получихте миналата година от друг колега.

  Козирог - Без да искате, вместо ковид тест си купувате тест за бременност, който също така изненадващо ще се окаже положителен.

  Водолей - Цяла седмица ще сте с махмурлук, като оправданието е, че празнувате 8-ми декември по стар стил.


Риби - Цяла година не сте си купували чорапи, защото знаете, че всички това ще ви подарят за Коледа.

Въпрос от дете: Животно, храна или планета?

Избери отговор!
Край