Седмичен не!хороскоп: 16.09 - 22.09

Sep 16, 2019     beasta     4605
Овен - Кулинарните ви подвизи придобиват широка популярност, след като тенджерата ви под налягане достига стратосферата.

  Телец - Обвиняват ви, че сте руски шпионин, което може и да не е вярно, но пък ви носи голяма отстъпка в Берьозка.

  Близнаци - Търсите щастието на нестандартни места, но за съжаление тоалетната на кварталната кръчма няма да се окаже едно от тях.
  Рак - Родителите ви използват първия учебен ден като удобен момент, в който да ви помолят да се изнесете от вкъщи, защото вече сте над 30 и малко им пречите.

  Лъв - По случай Независимостта на България, обявявате своята такава от сандалите с бели чорапи, защото много се цапат и вече обувате само черни.
 

Дева - Опитвате се да омаете дамата на сърцето ви с екзотичен танц, но не ви се получава, може би заради перото, което стърчи от задника ви.

  Везни - Явявате се на България търси талант с уникалната способност да търпите и да не сте предприели нищо спрямо жена си вече 40 години.

  Скорпион - Понеже не можете да насмогнете с всичките риалити предавания по телевизията в момента, не гледате нито едно, с което си повишавате IQ-то с 40 единици.
  Стрелец - Пращате децата на училище вместо с букети цветя, със зеленчуци и плодове, които са ви докарани от село, но не можете да изядете. 

  Козирог - Знаете, че е крайно време да си изрежете ноктите, но пък от друга страна ви е приятно да можете да си отваряте консерви без отварачка.

  Водолей - На стари години започвате да вярвате във Феята на зъбките, надявайки се да ви оправи всички пломби, защото иначе ще фалирате.


Риби - Смятате, че вече е време да признаете на мъжа си, че преди няколко месеца сте прибрали бездомно куче вкъщи, което се е адаптирало добре и живее на терасата.

Тръгнахте ли на училище?

Избери отговор!
Край