Седмичен не!хороскоп: 21.05 - 27.05

May 21, 2018     beasta     4797
Времето, както и бъдещето ви, ще е буреносно и гръмотевично, с чести валежи, прокапал покрив и хиляди ядове.


Овен - Малко ще ви е яд, че тамън ще съберете пари да си купите череши, а те ще ви докарат до състояние, в което не можете да излезете от тоалетната поне ден.

 
Телец - С цел забавление пускате слух, че въздухът в София е отровен, но за съжаление никой не се смее или шокира, защото информацията се оказва добре известна и истинска.

  Близнаци - За пореден път ще се опитвате да сте оригинални и няма да ви се получи, като поздравите с текст на латиница за 24 май.

  Рак - Покрай отминалата кралска сватба си припомняте вашата собствена, където имаше същия на брой хора в света, на които не им пукаше и се надяваха този цирк да приключи възможно по-бързо.

  Лъв - Опитвате се да конкурирате д-р Енчев, като обещавате на красиви жени, че срещу солидна сума пари и с помощта на остър нож, ще им промените бъдещето.

  Дева - За първи път посещавате светско събитие и това, което виждате там, ви кара да използвате ядрено оръжие срещу човечеството.
  Везни - Спомняте си за абитуриентската си вечер и повръщате само от спомена за повръщането, което ви споходи тогава.

  Скорпион - Не знаете дали е за добре, но забелязвате, че с всяка изминала година все повече заприличвате на Кичка Бодурова.

  Стрелец - Вместо приятна изненада, закупуването на екзотични плодове от супермаркета се превръща в неочаквано посещение на Бърза помощ.

  Козирог - Плашите децата си, че ако не си изядат вечерята, ще заприличат на Павел и Венци Венц, а ако това стане наистина, ще трябва да ги пребиете и изгоните от вкъщи.

  Водолей - Страхувате се, че един ден когато животът ви мине на лента, ще попаднете в безкрайна бездна от това, че не можете да изберете подходящ инстаграм филтър за кадрите.
Риби - Прекарвате почивния ден в сън, с което лишавате от присъствието ви приятелите ви, но по този начин правите празника им още по-хубав.

Кой е измислил писмеността?

Избери отговор!
Край