Седмичен не!хороскоп: 19.03 - 25.03

Mar 19, 2018     beasta     4841
Бъдещето ви отдавна е съсипано, така че не се надявайте на нещо повече от обещание за хубав живот през 3025-та година. Ето какво ще ви се случи:

  Овен - Мечтаете си някой ден Венета Райкова да ви вземе интервю, за да можете да я напръскате с лютив спрей против мечки.

  Телец - Склонни сте да празнувате всякакви по народност празници, стига традицията да повелява отбелязването им да включва напиване до безпаметност.
  Близнаци - Преди да започнете с четенето на нова книга ще проверите дали има филм по нея, за да не се минете с някоя тъпотия, която дори майката на автора не би прочела.

  Рак - Толкова сте калпави, че докато си правите ядрено магнитен резонанс, той забива и се налага лекарите да гадаят на боб какво не е наред с вас.

  Лъв - Провеждате проучване сред колегите си дали биха работили същата работа за по-малко пари, след което съобщавате резултатите на шефа си с готов отговор на въпроса откъде да се намерят пари за ваше повишение.

  Дева - Осъзнавате, че ако не си направите татуировка, обществото скоро ще ви отритне като ненормални.

  Везни - Ще се превърнете в аспержа и ще останете така до четвъртък, когато вече ще сте приели вида на пащърнак.
  Скорпион - Пишете до английската кралица, че сте далеч по-подходящ кандидат за булка на принц Хари, отколкото тая парясница Меган Маркъл.

  Стрелец - Опитвайки се да си намерите добър фризьор за малко пари, попадате във филм на ужасите, от който се измъквате живи, но почти скалпирани.

  Козирог - Мечтата ви да наследите нещо от непознат чичо, живеещ отдавна в чужбина, ще се сбъдне и ще трябва да изплащате кредит за стотици хиляди на непознат човек.

  Водолей - Опитвате се да сте дзен и да трансформирате негативната ви енергия в нещо положително, но се получава нещо с вид и мирис на помия.


Риби - Осиновявате бездомно куче само за да докажете, че дори някой хванат от улицата може да се научи на по-добри обноски от половинката ви.

Защо съществува тая седмица?

Избери отговор!
Край