Седмичен не!хороскоп: 30.07 - 05.08

Jul 30, 2018     beasta     4383
Овен - Опитвате се да си намерите фризьор, който да не се гнуси от мисълта, че след като ви подстриже ще ви обере и мишниците.

Телец - Без да ви е срам си признавате, че сте били на събора на БСП, защото никъде другаде няма да ви нахранят безплатно и същевременно да ви забавляват някакви нелепи чичковци и лелки.

Близнаци - Фармацевтичните компании ще се опитат да ви затворят устата, след като публично ги обвинявате, че средствата им против диария не работят при готвенето на жена ви.
Рак - Опитвате се да не разкривате пред жена си, че намирате родителите ѝ за ненормални, защото сте наясно, че след някоя година тя съвсем ще заприлича на тях.

Лъв - За първи път откакто сте пълнолетни ще празнувате рожден ден без алкохол, в следствие на което ще се запитате дали въобще си заслужава да имате още рождени дни.

Дева - Радвате се, че колегите ви са в отпуска, защото от една страна няма да ви досаждат, а от друга страна времето на морето е лошо и на тях така им се пада.

Везни - Приятелите ви са убедени, че вие сте причината за летните дъждове и че може би ако ви принесат в жертва на боговоте, то може би времето ще се оправи.

Скорпион - Отказвате да имате доверие на  хора, които не пият бира и не ядат шкембе чорба, защото светът няма нужда от скучни и сухи хора.
Стрелец - Опитвате се да си приготвите Нутела вкъщи, но заради бюджетни ограничения вместо лешниково масло използвате грес, резултатът от което е лош вкус, но пък много добре смазани и нескърцащи вътрешни органи.

Козирог - Отхапвате си пръст в нелепа ситуация, в която се опитвате да ядете лучени кръгчета, без да използвате вилица.

Водолей - Опитвате се да спестите от климатик, като си купувате достатъчно голям хладилник, в който с малко повече гимнастика можете да се напъхате целите и да затворите вратата отвътре.

Риби -  Сигурни сте, че когато приключите с летния ремонт вкъщи, ще сте достойни за шеф на строителната камара в страната.

Каква зодия са джендърите?

Избери отговор!
Край