Седмичен не!хороскоп: 08.10 - 14.10

Oct 8, 2018     beasta     3625
Овен - Откриват ви леко късогледство и астигматизъм, с което си обяснявате защо досега никога не ви се е случвало да се влюбите от пръв поглед.

Телец - Опитвате се да мислите предимно за семейството си, но идеята, че тази година най-накрая ще приготвите перфектната туршия, взима връх над всички други емоции.

Близнаци - Поръчвате си пица, но със специално описание как да я приготвят, за да е възможно най-ниско калорична, вместо храна обаче, получавате злобна бележка на която пише, че като сте дебели, може просто да изядете кутията.
Рак - Заминавате за Турция, напускайки жена си, за да може всеки ден да ядете лахмаджун и баклава, е и за да избягате от скандалите, де.

Лъв - Отлагате ремонта вкъщи, за да не стане като пред Св. Седмочисленици - скъпо, грозно и некачествено.

Дева - Използвате последните топли дни по възможно най-добрия начин - затворени вкъщи зад плътните завеси, гледайки малоумни сериали без прекъсване.

Везни - Ново проучване доказва, че околната среда се се влошава далеч повече от вашата натурална миризма, отколкото от старите дизелови автомобили.

Скорпион - Опитвате се да се убедите, че колкото повече време прекарате ровейки се в сайтовете за автомобили, толкова повече ви се увеличава шансът да вземете нещо читаво на добра цена.
Стрелец - Без да искате, приготвяте вкъщи от неядливия вид кестени, заради което завинаги ви освобождават от задължението да готвите.

Козирог - Четете си китайския хороскоп на китайски и не знаете дали е заради гуугъл транслейт или нещо друго, но излиза, че скоро ще се превърнете в кьополо с много чесън.

Водолей - Губите портфейла си и за абсолютно нищо в него не ви е толкова неприятно и тъжно, колкото за загубената Била карта.

Риби - В опит да си купите подходящи есенни обувки, се убеждавате, че заради състоянието на тротоарите навън, ще ви е по-удобно и приятно с дебели гумени ботуши.

Каква зодия е циганското лято?

Избери отговор!
Край