Седмичен не!хороскоп: 08.03 - 14.03

Mar 8, 2021     beasta     4256
Овен - По повод 8-и март подарявате на жена си чуден букет от венерически болести.

  Телец - Купувате си аспирин от аптека на Марешки, за да може синът му да си купи нови дрехи, а не да износва само старите от баща си.

  Близнаци - Толкова ви липсват интригите в офиса, че започвате да гледате български реалита и да ги коментирате във фесйбук.
  Рак - Пишете писмо на премиера, че сте със свободна професия и цяла година не сте се снимали за инстаграм от екзотични места, така че ако може, да ви кихне и на вас некой лев.

  Лъв - В свят, в който можете да бъдете всичко, вие ще се спрете на това да сте просто дебели.

  Дева - Единственото нещо, което мразите повече от работата ви, е шефа ви, но пък е готино да се събирате с колегите и да го храните зад гърба му. 

  Везни - Намирате си ново хоби - да разглеждате сайтовете за имоти и да викате “абе, тия луди ли са”.

  Скорпион - Не ви хваща ваксината, защото процентът на алкохол в кръвта ви е достигнала рекордни стойности и унищожава всичко наред.
 

Стрелец - С не особено удоволствие рекламирате портативно наргиле и се сещате, че това не е най-гадното нещо, което сте си слагали в устата за пари. 

  Козирог - Вземате си куче, за да може да го обвинявате за вашите миризливи стомашни неразположения.

  Водолей - Хвалите се пред приятели, че все още имате тоалетна хартия от миналата година по това време и смятате да я продадете като скъп спомен на някой колекционер.


Риби - Започвате да пушите, за да имате оправдание за често излизане на терасата, където има спокойствие, а не крясъци, памперси и храна по стената.

Каква зодия са жените?

Избери отговор!
Край