10 Не!Съвета какво да правим вкъщи, докато вирусът си иде

Mar 17, 2020     zhelyo     7608
Ако ви се случи да поседите тия дни повечко вкъщи, както и няма да има мачове, си е чисто мъчение. Е, медия №37 в България и №32 в Света е на помощ със съвети как да не полудеете. Ето:

1. Четете този текст много бавно. Така ще убиете повече време, а и може да хванете някоя грешка, което ще доведе неминуемо до високо чувство на превъзходство.

2. Извадете стария телефонен указател. И почнете да звъните на хората със смешни имена. Съобразете се, че има цифровизация, на тези адреси може да живеят други хора и повечето да са измрели. Но така е по-трудно и занимателно.
3. Почистете хладилника, печката и пералнята. Това отнема 4 дни, и още 4 мускулна треска от гъзурченето.

4. Изгледайте 2-та терабайта филми, дето преди време бяхте изтеглили в случай, че махнат торентите.

5. Прочетете отново някоя отдавна четена хубава книга, а не тия тъпите за самопомощ или биографии на успешни хора, чиито навици да усвоите, за да станете уж като тях, а ви превръщат в помпозни дебили.

6. Изгледайте накуп instagram story-тата, вместо да цъкате по 10-ина през няколко минути.

7. Развийте занемарен талант. Рисуване, писане на стих, бутане на носещи стени или кражба на ток от комшиите - каквото ви е на сърце.
8. Напишете завещание. Дори да нямате какво да оставите на хората, освен няколко пиперливи откровения, които ви е шубе да направите приживе.

9. Проверете колко може наистина да изпиете. А не в петък срещу събота да кажете "Стига толкова, че в понеделник пак съм на работа".

10. Наспете се. Нали непрестанно казвате "съвременния забързан начин на живот". Е, спокойно малко. Мирен, Балкане!

 

Ще светува ли светът и след това?

Избери отговор!
Край