Борисов в Симитли, докато в офиса му спортни хора чакат ГЕРБ-функционери да му спретнат ново правителство

Apr 13, 2021     zhelyo     7734
НА АВАРИЙКИ - Бойко Борисов ще изчака на сигурна локация, за да види ефекта на вчерашната пресконференция на партията, победила за пореден път на изборите, на която не се яви лично.

Приютен в Симитли, министър-председателят се надява нервните заявки на Томислав Дончев, Даниел Митов и проф. д-р Костадин Ангелов да променят политическата обстановка и да му гарантират нов премиерски мандат, за да не се налага хората в офиса му да ги питат "Сине майчин, ти за ДПС ли работиш?"

"Оставам ви да се оправате. Да излезете пред Ива Николова и Беновска, да кажете, че най-добре за България и планетата е да се уважи демокрацията и да напомните, че съм спечелил изборите. Ако не подкрепат правителство на националното спасение, ше се наложи да минете до офиса ми, викнал съм партийци от Каварна да си поговорите" - казал Борисов на подопечните си бъдещи депутати.
Мотивирани от угрозата да бъдат питани защо саботират кабинет "Борисов Четири", партийните функционери на ГЕРБ обещаха и днес да излязат във все още подопечните медии и назидателно, нервно и гневно да заплашат, че ако партията им не получи подкрепа, лично ще си посегнат, което ще остави България с по-малко експертиза.

"Както е известно, в Симитли ГЕРБ има 19 милиона преференции и партията на г-н Борисов се ползва с 380% подкрепа. Ако тия в другите места не успеят, ние ще обявим независимост и ще викнем тука Лудогорец да си направим шампионат" - обявиха от симитлийската селищно-футболна система.

Защо са толкова нервни в ГЕРБ?

Избери отговор!
Край