Човещина по Коледа: Пеевски ще услужи на Прокопиев с опела, докато имуществото му е под запор

Dec 13, 2017     zhelyo     13856
ДУБАЙХУЙ - Издателят Делян Пеевски прояви коледна човещина и обеща на бизнесмена Иво Прокопиев автомобила си назаем за непоределен срок.

С този жест вярата у българина, че по Коледа стават чудеса, бе възстановена, а празниците няма да бъдат напълно помрачени за издателя на Капитал и Дневник.

След като Комисията по придобиване на незаконно отнето имущество взе от Прокопиев дори кътните зъби и непраните чорапи, неговият конкурент Пеевски явно е проявил съчувствие и го е съжалил.
Както е известно, депутатът от ДПС, следовател, предприемач и бивш шеф на ДАНС не е собственик на много неща, но въпреки това е готов да свали и ризата от гърба си, за да помогне на човек в беда, бил той и негов враг - като му даде за безвъзмездно ползване своя единствен автомобил по данни от Сметната палата - опел Омега от 1999 година.

"Нямам много. Ако имах - повече щях да дам. Но се разчуствах вчера от изявления и пресконференции и реших да му дам, за да закърпи положението. Колата е хубава, голяма, може да спи в нея" - демонстрира празничния принцип на споделянето и даването.

Главният прокурор Сотир Цацаров също изявил желание да спомогне Прокопиев, като му плати 5 лева на час, ако му помага по Коледа да сглоби самолетче, каквото е хобито на обвинител №1.

Справедливо ли са запорирали Прокопиевите работи?

Избери отговор!
Край