10 Не!Съвета: Как да кажем на някого, че е удивително глупав и да бъдем разбрани

May 15, 2015     zhelyo     20939
Глупавите хора имат нужда да знаят, че са глупави, за да не се чудят защо нищо не им се получава. Помогнете им, следвайки тези съвети и ще можете с успех да съобщите на някого, че е тъп:


1. Уверете се, че човекът срещу вас е наистина глупав. Щото ако вие сте глупав, е съвсем натурално вие да смятате другите за глупави.

2. Въпреки че е интуитивно, недейте го казва по прост начин. Ако кажете на някого, че просто е тъпак, може да ви се обиди, да ви набие или да започне да заеква от шокиращата новина.
3. Пуснете си звука за звънене на телефона, вдигнете и после подайте слушалката с думите: "Дарвин е, търси липсващото звено!".

4. Изплюйте се в лицето на глупавия човек и му кажете, че сте чели в интернет, че слюнката лекува тъпота. Ако ви повярва, значи не лекува. Ако ви зашлеви, кажете, че очевидно лекува и сте били прави.

5. Ако сте някъде на ядене, изсипете в чинията на събеседника си кюспе и намачкан мокър хляб с думите: "Тук не сервират за шарани, но аз донесох и за тебе".

6. Попаднете на размазан гълъб на улицата. Посочете го и уточнете, че това не е знакът на Батман.

7. Не си удряйте челото при поредната тъпотия. Най-много да си помисли, че убивате комар.
8. Питайте за номер на дебитна карта, кога изтича и трите цифрички отзад. С данните купете и подарете книги, учебници и помагала на човека.

9. Кажете му да си изтегли парите от КТБ. Ако пита защо, проблем ли ще има, засмейте се и застреляйте този човек.

10. Не се напрягайте. Изборните резултати, например, демонстрират, че има извънреден брой глупави хора и няма как да ги стреснете поединично. Купете си телевизия и вестникарска група, няколко сайта и станете влиятелна личност, за да им кажете, че са тъпи накуп.

Защо безкрайната глупост не е представяна като обществена заплаха в медиите?

Избери отговор!
Край