10 Не!Съвета как Facebook да стане приятно място

Feb 8, 2018     zhelyo     7785
Facebook е отвратително място и всички седим вътре с надеждата, че ще се оправи. А го прецакват с всяко ново нещо. Не!Новините не се стърпява и налива акъл. Ей го:

1. Снимките и кавър-фототата да се заменят със сканираните лични карти. И без това Facebook събира данни и даже изисква лични карти, за да потвърди профилите. Така няма да има много хейтъри, защото всички ще знаят къде живееш.

2.За да се избегнат фалшиви новини, пускането на един линк няма да е възможно, а ще трябват линкове от поне три независими един от друг източника.
3. Снимките на котки и бебета да се цензурират и вместо тях да изписва текст. Например статус "снимка на бебе, което държи тенджера на главата си" и само при интерес читателят да може да цъкне някъде и да види самата снимка.

4. Дългите статуси да са цветни. И скучните неща в тях да са в жълто, средните да са в зелено и в синьо да са моментите, които наистина са важни, така че хората да не губят време.

5. Да се върнат Farmville и Mafia Wars.

6. Поканите за приятелство да се одобряват от комитети, състоящи се от родители, баби и дядовци, гаджета, съпруги и най-добрите приятели, а не лично, за да не се допускат кофти хора в обкръженията.

7. Хората, пращащи стари смешни линкове, да може да бъдат докладвани и при 10 прегрешения да изписва "бавен профил".
8. Одобрителният палец и лайкът да изчезнат, а реакциите да се измерват автоматично със специални фейсбук-каски, следящи мозъчната дейност на потребителите на тази социална мрежа.

9. Влизането във Facebook да е съпроводено с невъзможно за изключване звучене на ефира на радио Ултра Перник.

10. Facebook да се преименува, за да спрат да го наричат простите хора "фейса".

Ползувате ли Фейсбук?

Избери отговор!
Край