Как да НЕ плащате за мачове на живо

May 26, 2021     zhelyo     3614
Българските телевизии следват примера на западноевропейските си колеги и налагат ежемесечни абонаменти за гледане на спортни срещи. Таксите се увеличават стремглаво, а ако не искате да плащате – можете да използвате някой от долупосочените варианти. Сред най-удачните решения е да се присъедините към онлайн букмейкър с лайв стрийминг като https://nostrabet.com/bet365/.

 

Гледане в безплатни стрийминг канали
В интернет се срещат множество сайтове за гледане на спорт, които са напълно безплатни. Не се изисква нито регистрация, нито заплащане от Ваша страна.

Проблемите с пиратските стриймове са свързани с ниското качество и редовното блокиране. Постоянно изскачат реклами, които не могат да се минимизират или водят до съмнителни сайтове. Възможно е гледането на мачове в подобни платформи да навреди на компютъра Ви.

 

Ace Stream и други видео приложения

Разработени са апликации, чрез които можете да предавате и гледате спортни събития, без да плащате абонаменти. Ace Stream е една от най-разпространените програми за видео споделяне, която се поддържа от Windows и има безплатен лиценз.
Приложението се базира на peer-to-peer система, тоест участниците са едновременно потребители и доставчици на услугата. Стартирането на стрийма се изпълнява чрез попълване на идентификационен шифър на съдържанието, който може да се разпространява в интернет или между определена група потребители.

 

Пряко предаване в онлайн букмейкърите

Най-сигурният начин за гледане на мачове онлайн е в уеб операторите. Хазартните компании имат сключени договори за излъчване на спортни срещи и легално предават мачове от различни турнири. Бет365 е сред най-добрите доставчици на живо предаване, предоставяйки картина от футболни първенства като Серия “А”, Бундеслигата, Ередивизи и Лига 1. Налични са лайв стриймове от най-вълнуващите тенис състезания и се излъчват срещи от европейски шампионати по баскетбол.

Употребата на лайв стрийм в букмейкърите е придружена от някои изисквания. Първо, необходимо е да разполагате с акаунт в системата, който е активиран и няма наказания. Освен това е важно да имате пари в сметката – минимум 0.50 лева – или да сте залагали през изминалите 24 часа. Можете да осъществите депозит на минимална стойност от 10 лв. и да гледате мачове ежедневно. Събитията, които ще се предават в платформата, са обозначени със специален символ (“ТВ” или “Play”).
Картината в хазартните оператори се отличава с високо качество и не е съпътствана от забавяне. Наблюдавате случващото се на игрището на живо, без досадни реклами и прекъсване на връзката.


 

Край